ברכותינו לשנה החדשה

ענתי44

New member
להסתכל על חצי הכוס המלאה../images/Emo48.gif

כל השנה אנחנו כאן בפורום הנהדר מתחבטים בסוגיות קשות וכואבות וגם שופכים את הלב ומקטרים, ואני המקטרת העיקרית. לכבוד השנה הבאה המתדפקת עלינו ולאור העובדה המצטערת, כשצא תשס"ז מחיינו בעוד שנה מצב יקירינו יהיה יותר קשה, בואו כל אחד יברך ויגיד על מה הוא אסיר תודה. אני אסירת תודה על שאמא סוף סוף בבית, ושהיא מתייצבת. אני אסירת תודה על זה שהחלה מידי פעם לדבר ולשתף אותי בתחושותיה. הבוקר כשבעלה של המטפלת בא לבקר אותה אורו עיניה ולשאלתו מה שלומה? ענתה אמי לאיש שהוא יליד פרס " איך אומרים ביידיש.." והוסיפה משפט ביידיש שפרושו " יכול להיות יותר טוב". אני אסירת תודה שאמא אוכלת קצת, ונהנית מהאכילה. ואסירת תודה שיש תוספי מזון שמחזקים אותה. אני אסירת תודה שזכיתי להכיר אישה נהדרת, ולו לשלושת חודשיה האחרונים, איילה ז"ל ושיש לי הכבוד להיות חברה של הבת שלה. אני אסירת תודה שהשנה מצאתי חזרה את חיקו החם של אלוהים. אני אסירת תודה שמצאתי את הכוחות לעמוד בימים הקשים השנה. ומקווה להמשיך ולהיות חזקה. אני אסירת תודה על כל היקרים שלא עזבו אותי וחיזקו אותי כדי שלא אשבר. בעיקר על נתנאל שלי. ועליכם חבריי היקרים שתפילתכם, בירכותיכם, עיצותיכם ואפילו נזיפתכם חיזקה אותי והעשירה אותי מאוד. ואני אסירת תודה על בני משפחתי. אחותי וגיסי המדהימים וילדיהם היקרים לי מפז וכל היקרים והנפלאים האחרים שקצרה היריעה מלהזכירם ושאותם אני מכנה המלאכים שלי, ובראשם כרמלה ועדנה. שנה טובה

ענתי44

New member
../images/Emo23.gifתודה חומד שלי

נתנאל, אתה הדבר הכי טוב שקרה לי השנה. בזכותך מצאתי שוב את אלוהים. בזכות העידוד המסור שלך הצלחתי לצוף מעל פני המים, אתה היית בשבילי תמיד. בזכות התפילות שלך, כך אני מאמינה, אמא התאוששה. אשרנתן האל ברוך!

ענתי44

New member
הי לאף אחד אין על מה לברך

או להודות? ברוח האסתרית, של לבחור לראות את הצד הטוב של אלצהיימר יאללה עכשיו אתם

תודה על הפורום הזה ולך ענתי

כרגיל את יודעת להוציא מאיתנו את הטוב , האופטימי והחיובי. גם אני מרגישה שעלי לברך על מה שיש. על כך שבעלי רגוע ושלו, על כך שהוא עדיין עצמאי ויודע לטפל בעצמו, לדבר , לקרוא ולגלוש באינטרנט. עלי לשמוח בילדיי הנפלאים והרגישים שכל כך מתייחסים אל אביהם בכבוד , בהבנה , בסבלנות וגם חמלה שלא נראית לעין. אני יכולה רק לאחל לעצמנו שבעלי ימשיך עוד זמן רב במצב זה , שלא תהיה לו ירידה חדה בתפקוד. שנזכה ביחד לחתן עוד כמה מהילדים וכמובן לעוד נכדים. אני מאחלת לכל חברי הפורום שנה טובה , שנת בריאות ואושר. שנה בה כולכם תזכו גם לנחת ושמחה ותצליחו להתמודד עם כל מה שיהיה בדרך הטובה ביותר. והלוואי שההורים/סבים/בני זוג יישבו איתנו בחג וייהנו כל אחד לפי יכולתו ויגרמו גם לנו להנאה. תודה מיוחדת לגרשון , ענתי וזהבה , שולה וידידים וכל חברי הפורום שכל כך דואגים זה לזה ולא מתעצלים לכתוב, לפרט , לעודד וגם לנזוף ולהיות מעורבים עד הפרט הקטן. אותי זה פשוט מדהים כל פעם מחדש. המשיכו כך כי אתם עושים מצווה גדולה. לילה טוב, טובה

אירילה

New member
ברכותינו לשנה החדשה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

תשס"ז מתדפקת בפתחנו ואנו כאן כמידי שנה נביע משאלות לב וברכות לקראת השנה החדשה. עם בוא החגים עולה תמיד נושא האורחים אשר "שכחו" לפקוד את יקירנו,בפגישת קבוצת התמיכה לחולים שהיתה אתמול בראשל"צ ואשר היתה בשיתוף בני המשפחה (חד פעמי בגין החג) נשאו רוב החולים משאלה משותפת,הרצון לראות בשולחן הסעודה את בני המשפחה והחברים , כל אלה נוסכים ביטחון בחולים ואושר ומה גורם לנו להיות יותר מאושרים מאשר לראות את יקירנו מאושרים??? ואני נוטל את זכותי להיות הראשון להביע את משאלתי והברכה: אני מאחל לחמי שימשיך במצבו זה עוד הרבה זמן ,שימשיך להינות מכל רגע שהוא נהנה ,ההנאה שלו האושר שלנו ,שימשיך לטייל כל עוד הוא יכול ושנמשיך אנו בני המשפחה להינות מכל רגעי האושר אשר אנו חווים עמו. ובאשר לברכה: שתהא זו שנת הפריצה בכל הקשור למחלת האלצהיימר ,שתמצא התרופה הגואלת ,המונעת ,והעוצרת ולא המעכבת והחשוב שנדע רק בריאות ואושר. שנה טובה לכולנו ,לבני משפחתינו ובראש ליקירנו החולים. גרשון

zs1957

New member
ברכות לשנה החדשה

לחברינו היקרים, שנה טובה לכם ובני משפחותיהם. הרבה בריאות ואושר. מי יתן ותמצא התרופה לאלצהיימר במהרה. זהבה שחם

נירה לב

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה !

לכל חברי הפורום, לאירילה השוקד ודואג לתפעל את הפורום בצורה הכי טובה שאפשר, שנה טובה שנה מתוקה שנה של בריאות לנו וליקירים שלנו,שיהיה לנו כח להמשיך ולהיות להם לעזר ותמיכה, מאחלת מכל הלב נירה לב

אסתרס

New member
שנה טובה

כבר ספרתי לכם שאני רק חודש וחצי בפורום , ואני כבר מרגישה שאני מתחילה להכיר אתכם\ן דרך הפורום מאחר והפסקתי ללכת לקבוצת התמיכה אליה הלכנו אני ובעלי במשך שנתיים, אני מרגישה קצת בודדה במערכה,אולם מאז שאני משתתפת בפורום :יש לי חברות. יום יום אני פותחת את הפורום וקוראת את כל מה שכותבים ולא מרגישה לבד. אז תודה רבה על כל מה שנכתב ועל השיתוף בקשיים ועל השמחות הקטנות. ת שתיהייה שנה טובה שנת בריאות ופריצות דרך בתחום.שנת שלום ושיחזרו החיילים החטופים הביתה.במהרה. מחבקת את כולם אסתרס וברכה מיוחדת לידידי אירילה ולכל המשפחה המקסימה שלו שנה טובה

מהפה שלך לאלוהים

הלוואי שתיהייה פריצת דרך , אמן ואמן ואמן כואב לי ליראות את אבי , אחותו ואחיו ואולי עוד מעט גם האחות הקטנה במצב הנוראי הזה. ואת אמא שלי שנימצאת על סף התמוטטות ולנו את הכלים והידע איך לעזור להם. היא כל הזמן בהתלבטויות ואנחנו ביסוריי מצפון ומאידך גם באים החששות לגבי התורשה ואולי ימינו קרב וגם אנחנו בקרוב נהייה ככה. מפחיד ,מבעיט ומדכא. שנה טובה לכולם עם הגשמת כל משאלות ליבינו לטובה

שריוש2

New member
שנה טובה!

שנה טובה לכל חברי הפורום ולבני משפחותיהם. מי ייתן שתמצא כבר תרופה למחלה הארורה הזו. תרופה שתגאול את החולים מסבלם וייסוריהם הקשים ותשים קץ לסיוט הזה. שנה טובה לכולם. שנת אשר ובריאות

למעלה