ברכותי

Adaleh

New member
ברכותי

ברכותי לבני הרשקוביץ על היוזמה ותודה על שלקח אחריות לניהול הפורום החדש לתיעוד והנצחת השואה. לצערי אין לי הרבה זמן לפעילות שוטפת בפורום כי מעט זמני הפנוי מוקדש לפיתוח ובניית אתרי האינטרנט שלי zchor בו יש לי אינסוף פרוייקטים לא גמורים שמנסה להשלים בכוחותי הדלים... לגבי אנדרטאות זיכרון - ובכן החברה הגניאולוגית הישראלית כבר עשתה פרוייקט בנושא זה לקראת הכנס הבינלאומי שהתקיים בירושלים ביולי 2004. מאות אנדרטאות מתועדות ומצולמות... ראו: Memorials for Vanished Communities מאחלת שוב פעילות מבורכת לפורום וקידום נושא הנצחת השואה בכל התחומים האפשריים עדה הולצמן

sim26

New member
עדה מאוד נהניתי

מהאתר שלך. אני עובדת בפרוייקט שיקום בתי קברות של בית ספר רעות. תודה דינה

Adaleh

New member
שיקום בית עלמין Chelm

האם יש לפרוייקט החשוב הזה אתר איטרנט?

sim26

New member
עוד לא, אנחנו עובדים

בעניין. יש לנו תעוד ותמונות של כל המצבות בכל מקום שעבדנו. אני מחכה לתלמיד שאמר שיבנה לנו אתר. אני פחות יודעת איך. ובינתיים יש צוות של כ10 אנשים שמקלידים שמות ונתונים ממצבות לתוך דטהביס. אנחנו מתחילים בעברית ובזמן גם נתרגם את הכל. גם יש מצגות POWERPOINT שמתעדות את העבודה שלנו. יש מקיץ שעבר בבית הספר ואני עובדת על החדשים מהקיץ שעבר. אפשר לקבל מצגות בדואר. דינה בית ספר רעות

עדה ברוכה הבאה לפורום

בהשתתפותך כאן בפורום אני מאמין שתעשירי את כולנו. בבניית הפורום הקישורים של האתרים נכנסו ראשונים. בברכה

למעלה