ברכות אור ואהבה

smile2life

New member
ברכות אור ואהבה ../images/Emo23.gif

כיף לדעת שיש פורום פעיל כאן שיכול לשמש להחלפת חוויות והכוונה בנושאי תקשור. יהללוכם מלאכים, מני

מני../images/Emo23.gifמני../images/Emo23.gifמני../images/Emo23.gifמני../images/Emo23.gifמני../images/Emo23.gif

שלום וברכה למברך הנפלא והרי נאמר מבורך המברך אז בוודאות בורכת איש יקר תודה על המילים המופלאות כן ירבו--אמן מקווה לשמוע ולראות אותך גולש רצוי וקבוע במשפחתינו המוארת והמאושרת ואשתמש במילותיך יהללוך המלאכים- ואם תרשה לי אקנה את המשפט הזה -ברשותך כמובן בכבוד רב- ושפע אור ואהבה אביגיל

smile2life

New member
אביגיל אחותי ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

הרשי לי לתת לך את הברכה במתנה - את מוזמנת להשתמש בה ולחלוק את את אהבת מלאכי השלום עם כל אשר תחפצי..... ובנימה יותר אישית אהבתי מאוד את האתר שלך יום של אור ואהבה, יהללוך מלאכים, מני

מני יקר../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

איש יקר העולם זקוק להרבה אנשים כמוך האם יש עוד מוארים כמוך לרפואה במציאות שסביבך? כולי תקווה שכן- ובגדול- על בטוח שאתה מפיץ אור ואהבה לכל אשר תפנה- ויצאו נשכרים כל אלה שאתה בא איתם במגע- ובשם כל הגולשים בפורום הזה- תודה על עצם היותך בקירבתינו תודה על החיזוק החיובי שנתת לי בנוגע לאתר שלי- מקווה שגלשת- קראת- התחברת- למדת- ונהנית- אמן והרשה לי לאמר לך באהבה יהללוך הצלאכים המוארים וישרו במחיצתך תמיד- על מנת שתפיץ את אורם דרך האור שבך אהבתיך בכבוד אביגיל

למעלה