חברים יקרים ומקסימים../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif
על כל התמיכה והעזרה שהרעפתם על אלין המתוקה, אתמול בערב היינו אצלה זיו ואני והעברנו לה שידת טלויזיה מדהימה שממש מתאימה בדיוק לסלון שקיבלה...ואלין כל כך התלהבה והתרגשה שכל המאמצים השתלמו רק לרואתה מחייכת ומאושרת. חברים טובים ויקרים,
מקרב לב בשלב זה אלין כבר לא זקוקה לכלום...מלבד חיים שקטים וטובים וכמובן הלוואי שנצליח למצוא לה מסגרת תעסוקתית מתאימה. אוהבת אתכם בכל ליבי - הפורום הזה הוא ההוכחה שאפשר גם אחרת...יישר כח ותודה מיוחדת לנירה ונעמי שמנהלות את הפורום לתפארת מדינת ישראל. מי יתן ותמיד תמיד נהיה בצד הנותן|סדגש
../images/Emo24.gifאנשים טובים המון המון../images/Emo51.gif
בע"ה כמו שתיקי שגן וזיו רשמו אתמול הם היו אצלי ( לא פעם ראשונה שהם אצלי האנשים המדהימים האלו) הביאו לי מכם אני אפילו לא יודעת מימי זה תודה לתורם את השידת טלויזיה שכל כך אהבתי כבר מהתמונה שראיתי אותה. אני פונה לכל מי שקורא ועזר וניתרם בשבילי המון המון תודה רבה מכל הלב. אני מאוד אוהבת אותכם ושמחתי להיות כאן ולהעזר בכם .אני מקוה שלא אצטרך עוד עזרה אבל אני כל הזמן יהיה בפורום הזה וגם ברור שאם יהיו לי דברים להעביר אני אתן בשמחה מכל הלב. תודה לתיקי וזיו על היות מה שהם האנשים המקסימים מאזור השרון תודה לכל אחת ואחד פה . אני מאוד מאוד אוהבת את הפורום הזה ואותכם בפרט.
הגדולה, שמחה שהדברים מסתדרים , לפעמים לאט לאט אבל בסופו של תהליך הכל יכול להראות גם אחרת. ריגשת אותי בדברייך, ולגבי תעסוקה , שולחת אליך מסר לגבי התקשרות עם אישה מדהימה, בתקווה שגם נושא זה יסתדר. שבת שלום נירה.
מזל טוב גדול מאוד, איחולים וברכות לך אלון, את כל האיחולים והברכות שולחת אליכם, שכל הדברים הטובים והמאושרים יקרו לכם ושיהיה באמת באמת טוב מאושר ובריא . אוהבת נירה.