ברכות איחולים ושאר ירקות

איחולים לעצמי

שיתפנה הסלון שלי בימים הקרובים מכל השקיות והחבילות,,, כדי שיתפנה מקום לחדשות.... שהסטאז' שהתחלתי אתמול ילך בהנאה, שלא אפספס פה אף אחד, וכל מי שנכנס לכאן ירגיש שהוא לא לבד. זהו שבת שלום לכולם, נעמי.

שוקולתה

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo197.gif אמן אמן שבת שלום ומבורך

שירגיש אחי הלוואי המן והמן במחלה סופנית יום ולילה בבתי חולים הילדים שלו שבת שתעבור בשלום וכיף

ihovav

New member
תודה ל limim

על העגלה והנספחים. הכל יעבור היום למי שצריך...

SATERMENDOS

New member
ברכה תודה לנירה שלי

יש מילה אחת קטנה אותה אני אומרת לך נירה אבל לא תמיד יודעים כמה רגשות וכוונות יש מאחרי המילים. אותה מילה פשוטה אומרת - תודה אבל אין בפי מילים מספיק טובות כדי להביע את התודה העמוקה שאני חשה כלפיך ניר תודה-על כל ההקשבה. תודה - על כל התמיכה . תודה- על מילה טובה ברגע של משבר. תודה- ששמחת איתי בשמחתי. תודה- שהשתתפת בכאבי. תודה-שתמיד ידעת להיות פה וגם לעזור ומעל הכל תודה על ההרגשה הנפלאה שיש לי תמיד כלפיך נירה את כמו אמא בשבילי שעליה אפשר לסמוך. שלך טטיאנה

נירה63

New member
תודה לסוזי10 על תרומת המזון לטטיאנה ולילדיה.

המזון הגיע ממש לפני כמה דקות אלי עם צריפינה, תודה לצריפינה על השינוע, ושוב תודה על הרגישות הנתינה העשייה ורוחב הלב שלך סוזי, אין כמוך. טטיאנה צרי קשר ונתאם להעביר אליך את האוכל בסוף שבוע זה. שבת שלום.

SATERMENDOS

New member
סוזי10 המון תודה רבה רבה לך על עזרה באוכל

ה' יברך אותך על מעשים טובים שלך . תודה הרבה רבה לך על התרומה .

נירה63

New member
../images/Emo124.gifשינוע לצפון הרחוק ממש ברגע האחרון.

חברה טובה מגיעה לבקר את הוריה בחיפה, חוזרת מחר לגליל העליון. המסלול הוא כזה ובהחלט ניתן להעזר בשינוע איתה הלוך וחזור. עצירה בעפולה, עוברת בנהלל עוצרת ליד מגדל העמק, עוברת בעמק יזרעל, טבעון חיפה ובחזרה. מי שזקוק ומעוניין להעזר בה בבקשה שישלח מסר או שיכתוב כאן ונשתדל להתארגן. ההודעה נמסרה לי ממש לפני דקותיים.

למעלה