ברכות איחולים ותודות לסוף השבוע

תודה לכל המשתתפים../images/Emo23.gif

תודה לכל מי שכאן לכל מי שמתאמץ עבור אחר ולכל מי שעושה שנעים להיכנס לכאן נשיקות במיוחד לכל הילדים המדהימים שהתמונות שלהם/הן עלו השבוע בפינת ההורים הגאים דור ההמשך שלנו , שבת שלום לכולם מהלב, נעמי.

טיגריס2

New member
משתפת אתכם במשהו מדהים../images/Emo140.gif

בראש השנה יצא לי לדבר עם מכירה שלי שלא פגשתי וראיתי כשלוש שנים כשהבן שלי הגדול היה אצלהם ( הבן שלה חבר שלו) היא שאלה אותו מה קורה אצלנו וכו' הבן סיפר לה שרפי חלה ונפטר ועל ההתדרדרות שלנו ( הכלכלית והכללית) בעקבות כך לאחר שיחה טלפונית ביננו היא פשוט עשתה מעשה מדהים ובערב חג קיבלתי ארגזים של אוכל ( לא מוכן ) בשרים ירקות ועוד. ומאותו יום באופן קבוע כל יום שישי בשעה הזאת מגיע אלי איש מקסים ( אותו אדם שהביא לי דברים בערב חג) עם ים של ירקות ופירות ודברים יבשים למען האמת זה חוסך הרבה כסף בחודש( כסף שיכול לשמש לדברים אחרים ) זה מאוד מרגש ועושה טוב בלב וכך יש לכל השבוע מה לבשל לילדים הייתי מעונינת להתחלק בירקות עם מי שזקוק להם ויכול להגיע לקחת ממני יש פשוט המון וחבל שיתקלקל פנינה

מאמאסאן

New member
כרגע ממש זכיתי להכיר את צריפינה

ואני עדיין מוקסמת האיבחון: אישה כלבבי!!!!!! אספה עבור שוקולתה את שניי הארגזים. תודה צריפינה ותודה לכל השאר

שוקולתה

New member
תודה לך מאמאסאן ותודה לך צריפינה המקסימה

אשר כולכך מהר עשתה לי שינוע תודה לך מאוד מאוד עוד לו הבפקתי לחזיר לך תשובה .את כבר שם .מודה לך מאוד מאוד

שוקולתה

New member
רוצה להודות לברי23 דוריל המקסים ../images/Emo140.gif

רוצה להודות לדוריל על השינוע מודה לך מאוד מאוד . רוצה להודות לברי23 על הדברים מודה לך מאוד רוצה להודות לתמירקאז על התיקים לבית ספר ולך עופרה22 על שהחחזקת אצלך .מודה לכם מאוד מאוד אנשים מקסימים . עופרה 22 מה שביקשת ממני נימצאים אצל דוריל כשהוא יתפנה יביא לך . אז תודה לכולכם אנשים מקסימים לכל מי שעזר לי

טיגריס2

New member
לכל שולחי\ות המסרים לירקות ופירות

הירקות והפירות יאספו היום ע"י לבנדרית1 ( עבורה ) במידה וישאר עוד אשמח להעביר לעוד משפחה בכל מקרהמי שיכולה להגיע אלי ביום חמישי או שישי לאסוף כריכים מוכנים בצלופן ועוגות אשמח לתת.

K a t u s h k a

New member
שקיפות ותודות....

המון תודה לנעמי על חבילת המגשיות עם אוכל שהביאה למרות שלא הצליחה ליצור איתי קשר ובכל זאת הצליחה "לדוג" אותי בבניין... על המעיל חורף בשביל הבת הגדולה, צעצועים לקטנות, חולצות בשבילי.... ואיך לא המון תודה שהחזירה אותי לעולם התקשורת בכך שהשאילה לי מכשיר פלאפון עד ששלי יחזור מהתיקון.... המוווווווווווווון תודה

SATERMENDOS

New member
נירה היקרה הביא לי גרביים המון תודה רבה לתורם

ולנירה הנהדרת תודה רב רבה לך יקירה

למעלה