ברכות אישיות- ממני אליכם

ברכות אישיות- ממני אליכם../images/Emo140.gif

לכל מי שרוצה ברכה מקורית, אישית, אני חורזת בהנאה ומוכנה לחרוז גם לכם ללא תשלום (חשוב לציין כי זו לא פירסומת או משהו כזה), אני אצרף כמה דוגמאות לברכות שכתבתי לאנשים שונים ומי שיצטרך אי פעם- יכול לפנות אלי פה, או במסר, לתת פרטים שאתם רוצים לכלול בברכה ואני אחרוז עבורכם. אז הנה הדוגמאות מגיעות.

ברכה ראשונה

אור חוגג היום 13 שנים ובאו לחגוגו איתו משפחה וחברים לברך אותו ולישמוח לאחל לו אושר ושימשיך לפרוח וליצמוח ואני וXXXX רוצים לומר לאור, אחי הנהדר כמה מילים מתוך הלב של זוג אנשים שאותך אוהב. אתה ילד מקובל ונדיב רוכב על סוסים עוזר ורגיש, ילד מקסים ואהוב על כולם ובתור אחי- אתה ממש מושלם. המון מזל טוב ושפע איחולים גיל 13 הוא גיל משמעותי בחיים גיל שבו דברים משתנים ואתה מתחיל להיות בוגר ולהיכנס לעיניינים. רוצים לברך אותך ביום המיוחד הזה שלך ולאחל הרבה אושר ושימחה הרבה חדווה ואהבה בקיצור- אור- כל מה שתרצה, שיהיה שלך.

והנה עוד דוגמא

כולם יודעים וודאי שאחי היקר- גיא מתחיל ללמוד לתואר שני והנה כאן עומדת אני רוצה לאחל בהצלחה ולצרף בהקדשה שיר קטן למזל שאותו לשמור תוכל. רוצה לאחל לך לימודים מהנים גם אם לא תמיד יהיו קלים לאחל שתרחיב אופקים ותילמד דברים חדשים.

ועוד אחת

אמא יקרה חוגגת יום הולדת אז בואו בני המשפחה מסביבה לשבת כדי שנוכל ביחד לחגוג באהבה גדולה , בשירה ובצחוק. מה מאחלים לאמא אהובה, יצירתיתי מאוד ואוהבת שינה? נאחל לה המון אושר ושימחה נאחל לה הרבה הנאה וחדווה ונוסיף עוד ברכות עד 120 שנים יפות.

ודוגמא אחרונה

חלפו 12 שנים מהיום בו היגעתי לעולם, והנה גדלתי ונהייתי בת מצווה ואני חוגגת עם כולם. נהוג בערב שכזה, לומר תודות לזו ולזה, להזכיר את כל מי שחשוב, ידיד, שכן ובן משפחה אהוב. לא רוצה לומר הרבה מילים כדי לא לשעמם את האורחים רוצה לומר לכם תודה על התמיכה וההשקעה על מה שלימדתם אותי וכל מה שעשיתם למעני ובמיוחד לשני הורי שעשו ונתנו עד בלי די והביאוני עד הלום- זו מציאות ולא חלום. אז מקווה שתמשיכו הערב להנות להתראות עם כולכם בחגיגות הבאות.

מרפי

New member
אני ממליצה בחום ../images/Emo140.gif

ביקשתי ברכה יפה לחתן שלי לעתיד וקיבלתי עזרה נהדרת

למעלה