ברכות ברוכים הנמצאים ושאלה

ברכות ברוכים הנמצאים ושאלה../images/Emo35.gif

היי לכל חברי הפורום... אני בשוק שיש פורום לנושא כל כך חשוב... ומברכת את כולם ... בעצם יש לי שתי שאלות ואודה מראש בכמה תודות אם תוכלו לענות לי... האחד, וסליחה על הבורות, מתי משודרת הסידרה שאתם מדברים עליה (מקווה שהיא בהוט רגיל ולא דיגיטלי). השניה, מישהו מכיר מקום שעושה רגרסיה לגילגולים קודמים, ועדיף היפנוזה.. בכלל מישהו מכאן עשה את זה? אור ואהבה לכולם ותודה מראש...

מוסיפה משהו אחרי קריאת מסר המנהלת

עדכון קצר נו אז הקדמתי שאלה וזה לפני שקראתי את מסר המנהלת של הפורום... אז גיליתי איפו מוקרנת הסידרה ומתי... וגם שאני אצטרך לכתת רגליים כדי לראות אותה אם בכלל יש עדיין (כי קראתי שהעונה נגמרה). ואולי אם הפורום הזה לא דן באמת במה שאחרי המוות אז אולי גם השאלה השניה שלי לא רלוונטית (ראו הודעה מלמעלה). בכל זאת ברוכים הנמצאים ואני מקווה שהפורום הוא לא רק על הסידרה שוב חיבוק

ברוכה הבאה!

בעיקרון הפורום הוא רק על הסידרה , אולי יהיו אנשים שיתעניינו בשאלה השאלה השניה ששאלת ויהיו מוכנים לדבר איתך על כל זה , אני אישית לא מבינה בזה כלום.. ותחפשי פורום שעוסק בנושא הזה, אני כמעט בטוחה שיש משהו כזה..! ודרך אגב , העונה הראשונה עוד לא ניגמרה , היא רק בפרק השלישי ויש 14 פרקים.. ועוד עונה שניה עם 15 פרקים.. וכניראה תהיה עונה שלישית. מקווה שעזרתי לך במשהו...

תודה על ההבהרה ואכן עזרת לי

שלומצה תודה על ההבהרה ואכן עזרת לי, בכול זאת בלעדי הפורום הייתי מפספסת סדרה שנראת לי מדהימה.. אז כנראה כיתות הרגליים מתחיל

שמחה שעזרתי ../images/Emo8.gif

באמת הסידרה יפה, אני מקווה שתהני מימנה ! ורק שאלה קטנה..מה זה כיתות רגליים ?! <סליחה על הבורות...חח..>

הבהרה מזערית... ../images/Emo8.gif

היי שלומצה... יום אחד את תהיה צעירה מיוחדת מאוד (וזה כמובן לא קשור לזה שעכשיו את נערה מיוחדת רק שתיגדלי תהיה יותר, בגלל הניסיון של השנים)... ולשאלה הקטנה.. "הכיתות רגליים"... זה אומר שאין לי הוט דיגיטל ואצטרך ללכת עד לחברה שלי בתל אביב, אם כדי לראות את הסידרה, או כדי לקחת ממנה קסטה מוקלטת... שוב חיבוק...

אה אוקיי הבנתי ...

חחח חשבתי שזה איזה משהו שקשור לכל החיים שאחרי המוות, לא יודעת איך קשירתי את זה... לא נורא.. חח

למעלה