ברכות ואיחולים לרומי המקסימה

ברכות ואיחולים לרומי המקסימה../images/Emo65.gif

כולנו אוהבים אותך ובטוחים שתצליחי בעבודה החדשה ובגדול. יש בך רוך נחמדות ומתיקות שאני בטוח שבמהרה מעסיקיך יווכחו לדעת כמה נבון היה הצעד שבחרו להעסיק אותך. מחזיק לך אצבעות להצלחה ובטוח שתצליחי. ענקון

star22.

New member
היי רומי שיהיה לך בהצלחה

וענקון בהחלט צודק הם עשו את בחירה נכונה

RomiVais

New member
חמודון - הקדמת אותי, ותודה לכולם!!!

אני חיכיתי עד לרגע שזה יהיה סופי ובטוח, ובאתי לכתוב לכולכם איך עבר עלי יום העבודה הראשון, אבל אתה חמודון, הקדמת אותי בברכות לפני שכתבתי!!!
רבה!!!
אז ככה, הייתי היום בתחילת ההדרכה לעבודה, ומחר נמשיך... בסוף השבוע אני כבר אתחיל לעבוד משמרות לבדי... כל כך כיף לי!!! מי שמכיר אותי יותר מאחרים, יודע שבגלל מחלתה של אימי הייתי בבית שנה שלמה (אני לא מאמינה ששנה כבר עברה) והיום היה מבחינתי פשוט חזרה לחיים... לראות חבר´ה בסביבות הגיל שלי, בהסעות שבדרך ובעבודה עצמה - פשוט כיף!!!! אנחנו לא יודעים להעריך דברים עד שהם לא חסרים לנו - וזה ממש ככה לגבי העבודה. לפני יותר משנה, כשעבדתי, לפעמים הייתי מתבאסת אבל היום אני אדע להעריך כל יום של עבודה - זה בטוח!!!
בכל מקרה, מה שהכי משמח אותי זה שהאפודה "המקוללת" עלתה עלי. אני לא יודעת אם רזיתי קצת מאז שמדדתי אותה בפעם האחרונה, כי אני כבר לא נשקלת, אבל המנהלת שלי אמרה לי לשים אותה כדי שנראה כמה כדאי להרחיב אותה והיא ממש הופתעה. היא אכן טיפה צמודה, אבל לדעתה (שאם כל הכבוד "שווה" קצת יותר מדעתם של ההורים שלי שלא יכולים להיות אובייקטיביים מרוב אהבתם אלי
) היא אפילו מרזה אותי.
אז הבעיה נפתרה. ובכלל, יש לי מוטיבציה חדשה כדי לרדת כמה קילוגרמים בשבועות הקרובים, לנוחות שלי עם האפודה
אז זהו זה, יש לי תקווה גדולה שהעבודה הזאת תעזור לי בדרכה שלה לחזור לירידה במשקל. ואני בטוחה שאני אצליח!!! חמודון יקר, תודה רבה רבה על כל המילים המדהימות שלך. גם אני אוהבת אותך ואת כולם פה. אין יום שאני לא מודה על שיש לי חברים כמוכם!!
תודה על ה-כ-ל וערב נפלא לכולם אוהבת, רומי

באיה

New member
רומי היקרה, מיטב איחולים../images/Emo65.gif

אני שמחה בשבילך שפרשת העבודה הזו הסתיימה בטוב. אני מאחלת לך הצלחה מכל
,ושזו תיהיה מדרגה לקפיצה למשרות הרבה יותר טובות.
שלך באיה

RomiVais

New member
רוייקו - התחלתי כבר.... ../images/Emo8.gif

היום היה היום הראשון!!!
לצערי הרב זה אומר שאני כבר לא אוכל להגיע בתדירות גבוהה למפגשים, אלא אם כן יהיה לי מזל ואני אוכל לקחת יום - יומיים חופש פה ושם... או שאם תתגעגעו אלי - תגיעו למפגשון באילת!!!
לילה טוב וחלומות פז רומי

סיסה

New member
אני באילת ב-24/1/02 יום חמישי

בוקר טוב רומי מה נשמע בתאריך 24/1/02 ביום חמישי בצהריים אני באילת בטיול יחד עם חברה מבית חולים אסותא - עד לתאריך 27/1/02 ביום ראשון - במלון דן באילת. אשמח לפגוש אותך אני בטלפון 035201535 או 058284988 יום נעים סיסה - שימחה

RomiVais

New member
היי שימחה - מה שלומך?

אני שולחת לך מסר....... יום נעים לך!!!

RomiVais

New member
באיה יקרה!!! ../images/Emo24.gif

גם אני שמחה שהפרשה נגמרה עם סוף טוב
תודה רבה!!! מה שלומך? איך את מרגישה? איך הולך לך? לילה טוב ושוב תודה רומי

באיה

New member
רומי היי

אני מרגישה מצוין, ושבוע לאחר הניפוח השני הורדתי 2 קילו. אני לומדת מחדש לאכול כמויות קטנות, ואני הלכתי כמעט כל הזמן רעבה. עכשיו המצב קצת נרגע, אבל יש בעיה אחרת. ברגע שכמויות האוכל יורדות, גם התרוקנות המעיים פוחתת. אני מכירה כל האמצים לזירוז, אבל לא תמיד יוצא לקחת, בגלל כמויות אוכל קטנות. אני מאמינה שזה יסתדר עם הזמן. בהצלחה לך בעבודה,
באיה

RomiVais

New member
באיה יקרה - כל הכבוד!!! ../images/Emo45.gif

איזה כיף לשמוע שאת מרגישה מצויין, וכבר ירדת עוד 2 ק"ג. מקווה שהבעיה הקטנה אכן תסתדר, אחרת יש המון פיתרונות... חברים פה יכולים לתת לך המון הצעות לגבי זה. שיהיה לך יום נפלא ביותר רומי

gal33

New member
בהצלחה! מקוה מאוד בשבילך שהעבודה

אכן תביא לך רק טוב לחיים. גל

RomiVais

New member
תודה רבה גלי!!! ../images/Emo24.gif

מה שלומך את? מה חדש? לילה טוב והמשך שבוע נעים רומי

למעלה