ברכות ואיחולים לשנה טובה

נועה בת

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifחג שמח לכולם

מליון שנה שלא הייתי פה , אז למי שזוכר אותי ולמי שלא מכיר ... חג שמח ושנה ללא התפרצויות ....... תשמרו על עצמכם !!!

3ויוי

New member
../images/Emo9.gifחג שמח -ושנה טובה לכולם../images/Emo65.gif

border=0 src=https://timg.co.il/f/Emo141.gif>מאחלת לכם יקרים border=0 src=https://timg.co.il/f/Emo141.gif> שנה מקסימה מהנה ומוצלחת שתהיו מרוצים מכל מעשה ידכם ושהבריאות תשתפר עד בלי היכר תהיו אופטימים ובעלי חמלה . אל תקחו את החיים במובנים מאליהם אלא נצלו כל שניה מהם. שלכם בברכת שנה טובה אוהבתתת ויוי.

חג שמח!

הרבה זמן לא ביקרתי כאן אבל אני כאן עכשיו!!! רוצה לאחל לכולם חג שמח שנה טובה ומתוקה מלאה באושר בריאות ואהבה חיבוקים
קארין

3ויוי

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifמה שלומך נועה

גם לך שנה מתוקה מעניינת ובריאה.

ל3

New member
נועה

what´s up? תגידי, מה זה ההעלמות הזו, קיבלת אישור? (
). מה שלומך? את באה לכנס?

gaia20

New member
חג שמח לכולם!!

......... ראו גלוית "שנה טובה" מצורפת....

ritosh

New member
שנה מתוקה מ../images/Emo74.gif ומלאת../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

זאבית

New member
יו, איזה שנה טובה מדליקה!../images/Emo75.gif

שנה טובה ומקסימה לכווווווולם....הברכות והאיחולים הנוספים יגיעו לקראת החג, בינתיים - שיהי רק מתוק בגוף ובלב לכולנו!

קטיפה

New member
לכוכי גאיה ולחברי הפורם(כל 1 ברכה )

|גאיה וכוכי היקרות- תודה רבה על הברכה אני רוצה לברך אתכם בשנה טובה ומתוקה ולשלוח לכן המון המון
ים ולהודות לכם על הפורם היקר הזה ולחברי הפורם היקרים לי מכל
ל-שירי- שירי את נשמה טובה מאחלת לך שנה טובה טובה שנה מלאת מתיקות ושתרגישו טוב נשמה טובה שכמוך כי על חברה כמוך אסור לוותר כי את פשוט מלאכית
ל-ריטה- לאמא ריטה היקרה שתרגישי טוב את ובתך המקסימה שתהיה לכם שנה רק של אושר ושמחה
ל-ויוי-ויו´ש היקרה שתהיה לך שנה טובה ומלאת אושר ושמחת חיים
ל-זאבית- זאבית המתוקה שתהיה לך שנה טובה שנת אושר בריאות שנה של רק טוב שולחת לך המון המון
ים גדולים גדולים ל-נועה בת- את אומנם לא מכירה אותי אבל שתהיה ללך שנה טובה כ-
ל-מרואן- מרואן המתוק שתהיה לך שנה מהממת כמו
ב-
שכל משאלותייך וציפיותך יתגשמו ושתשמור על עצמך טוב טוב ל-אילנית- שנה מלאת אושר עושר ויושר שנת בריאות והצלחה בחיים
ל-קובי- שנה טובה טובה טובה ומלאת
ואם יש מישהו יקר ששחכתי אותי אני מיצטערת
וחברים יקרים שולחת לכם המון המון
והמון
בשנה שתבוא עלינו רק לטובה ושאלוהים ישמור עליכם כי אתם נשמות טובות כל כך מאחלת מכל הלב שירלי

זאבית

New member
לקטיפה המקסימה../images/Emo24.gif

תודה מכל ה-
על כל הברכות המקסימות, אני מאחלת לך בחזרה, רק אושר ואושר, בריאות תמיד, והתגשמות של כל משאחות הלב, שלך, עדית.

3ויוי

New member
../images/Emo24.gifקטיפהההההאת משהו משהו,,

מרגישה את אהבתך קרוב אלי,,,תודה מקרב לב איזה יופי,,גם אני רציתי לכתוב לכל אחת ואחת וזה ניראה מאד מלוכד מיוחד ושופע מהלב אנו קבוצת תמיכה והישתייכות מכורח מחלתנו המשותפת . באמת חיממת לי את הלב לכבוד החג שתהיה לך וכולם שנה בריאה מהנה טובה מיוחדת עם מטרות ומישאלות ממולאות והרבה מצב רוח שימחה וצחוק. שלך

ritosh

New member
../images/Emo2.gifקטיפונת, את גורמת לי ממש רגשות

נחיתות כשאני רואה את כל התכתובות שלך ובמיוחד את השנה טובה הנהדרת ששלחת!! סתםםםםם! ממוש, שנת אושר ובריאות לך ולכל משפחתך.
עם המון המון אהבה! ר.

ל3

New member
לקטיפונת המקסימה

בירכתך ריגשה אותי מאוד. תודה מתוקה על המילים ואני מאחלת לך את כל מה שאת עצמך מייחלת לעצמך ואף יותר. אוהבת אותך ורוצה שתרגישי רק טוב. שתהיה לך שנה נפלאה ומתוקה כדבש. באשר לשאר חברי הפורום המקסימים- ברכה תבוא בהמשך

ל3

New member
גאיוש´

את באמת כשרון מיוחד במחשבים- איך כתבת בתוך הגלויה? שתהיה לך שנה נפלאה וגדושה בחוויות טובות. שנת בריאות אושר ושלווה. אוהבת, שירי

ritosh

New member
גאיה, את מוזמנת בזאת להעביר קורס

קצרצר בנפלאות המסרים שאת שולחת! אני מתכוונת ברצינות! וחוצמזה גם לך שנה טובה טובה טובה
ר.

gaia20

New member
נו, תראו....

מה שנפלאות האינטרנט והמחשבים יכולים לעשות.... ת´אמת, את הגלויה הזאת קבלתי כשתרמתי 10 שקלים לחולי סרטן, אז כתבתי לכם ברכה ממני ומכוכי, הצמדתי את החלק של הברכה שקבלתי עם החלק שכתבתי, סרקתי את שניהם אחד ליד השני והכנסתי לכאן... פשוט, לא? חג שמח!!

gaia20

New member
ברכות ואיחולים לשנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

ברכות לשנה טובה נא לשרשר לכאן....

למעלה