ברכות ואיחולי הצלחה

ברכות ואיחולי הצלחה

לאירית ולכל אלו הלוקחים חלק ביוזמה ברוכה זו-תודה לכן לאחרונה הולכת וגוברת ההתענינות במלאכות יד אומנותיות מחומרים טבעיים ויוזמתכן יכולה לאפשר-לכל מי שיחפוץ בכך-ליצור ולהביא לידי ביטוי את יכולותיו הפנימיות שלא הגיעו לביטוי עד כה, באופן זה השטח שהיה עד כה ברשות יחידים יהפוך לנחלת רבים. לך אירית אני רוצה להודות באופן אישי על הסיוע שאת מגישה לי בהתמודדות עם המכשולים הטכניים שאני נתקלת בהם בכל הקשור להפעלת המחשב וההתחברות אליו-סיוע שבאמצעותו מתאפשר לי להיות שותפה בפורום זה בהצלחה לכן לכל אורך הדרך אורית דותן מורה למלאכת יד ע"פ חינוך וולדורף-אנתרופוסופיה

אורית תודה על הברכות ומקווה

לראות אותך פה לעיתים קרובות. אשמח אם תשתפי את חברות הפורום בעבודות היפות שלך ובתפיסת העולם שעומדת מאחורי יצירות אלה.

איולי

New member
אורית! מקסים! הכי הכי אהבתי ת'ארנבת

לא רוצה להיות חצופה אבל אשאל, יש לך אולי גיזרה לארנבת?

גם לי יש ארנבת דומה ממשטח מלובד

וגיזרה שלך שתפרתי לאוריה. אולי מחר אצלם אותה. אורית - הסוסים מדהימים אהבתי אותם במיוחד.

אור224

New member
אורית --ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

העבודות מקסימות, תודה, ששיתפת אותנו. נשמח אם תישארי איתנו

smady a

New member
אורית../images/Emo124.gifאני אשמח שתהיי פה איתנו

ואשמח לראות עוד עבודות שלך וללמוד.

לאיולי-את חמודה וכך גם עבודותיך

העריסות ממש חמודות,הבובות וכל הקשור בהן קרוב לליבי במיוחד תתקשרי אלי ואעביר לך בפקס את הגיזרה אם את צריכה הוראות מדויקות לעבודה -יש לי הוראות מסודרות עם איורי הסבר אך הן עולות כסף תתקשרי אלי 02-5356465 אורית

עינבליה

New member
אורית, אני רק רוצה להודות לך

לא ממש ליבוד, אלא הוראות מהכתבה על הארנב בהוביתון- זו היתה הפעם הראשונה שלקחתי פרויקט ובשלושה ימים יצא ממנו משהו מופלא- ארנב מטריף ואהוב... אז תודה, אני מחכה לעוד כתבות שלך! ההוראות היו פשוטות וברות ביצוע- אז- תודה! הנה הוא כאן

תודה לך-מה זה שימחת אותי

עינבליה-כל כך שימחת אותי שאין לך מושג כמה כך אני יודעת ורואה שהייתי ברורה ושההוראות שנתתי מביאות ליצירה

עינבליה-הארנבון חמוד והעיקר-שמח

את עובדת מאוד יפה הצלחת ליצור צעצוע שאפשר לאהוב-וזה בעיני הדבר הכי חשוב ממשיכה לכתוב להוביטון מקווה לראות עבודותיך בהמשך

עינבליה

New member
תודה../images/Emo9.gif

הוא הארנב האהוב על בתי ליה. במקור תוכנן ליומולדתה אבל בסוף אומץ כבן משפחה אחרי שגזרנו יחד את הגזרות (בת 3), תפרנו יחד, מילאנו אותו יחד...ממש עבודת צוות, תענוג!

למעלה