ברכות וחבד לכם אחיי לאמונה בישוע

anonimitusa

New member
ברכות וחבד לכם אחיי לאמונה בישוע

אני מברכת אתכם על היוזמה בפתיחת הפורום. תודה לך ליון אחי היקר על שדאגת ליידע אותי לגבי הפורום. הללויה, אלהינו אדיר ונורא כל ברך תכרע וכל לשון תודה שהוא אדון האדונים ומלך המלכים. אני מתפללת שפורום זה יגדל ויצמח ורבים יכנסו וילמדו על האמונה בישוע. ולכל האורחים, ברוכים הבאים ותודה על שכיבדתם אותנו בנוכחות שלכם כאן בפורום. אני אשתדל להכנס לפורום מדי פעם. יש לי לוח עסוק מאז שהתחלתי ללמד בקהילה שלנו. ברכות לכולם
I pray that God, who rules over all, will be praised forever! Amen. Rom 15:13 I pray that God, who gives hope, will bless you with complete happiness and peace because of your faith. And may the power of the Holy Spirit fill you with hope.​

lion 7

New member
ברוכה הבאה אחות יקרה לפורום

שבו אנו נהיה חופשיים כמובן עד גבול מה, בדיעותנו ובאמונתנו וסובלנים , בכך אחרים יראו האהבה שמבדילה והחזקה ברבינו ומושיענו ישוע המשיח . זה הפורום שמוסכם בו למאמינים בישוע ציר המרכזי בו, המנהלת מדגישה שהוא כנסייה או קהילה וירטואלית, שבה אנו שמחים ומאחד אותנו מרקעים ודוקטרינות שונות, אחד ויחיד ישוע רבינו. שוב ברוכה הבאה וגם נתברך מכתיבתך והידע הרב שיש לך מהפסוקים, וגם אתברך אישית כרגיל מנוכחות כולם כאן בלי הבדל ..אהלן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאנונימיתוסה../images/Emo24.gif

ברוכה המצטרפת, נושקור אלרב על בנותיו ובניו שכמו מגנט לא מפסיקים להגיע ולהלעות שבח לישוע הכל יכול
ما احلى ان يكون الاخوه معا

למעלה