היי לך, וברוך הבא!
קודם כל, אני שמחה שנכנסת לפורום ושמחה שאתה מתעניין בנושא. אין הרבה כאלה בארץ, לפי מיטב ידיעתי. את הלימודים שלי על הרונים עשיתי בצורה מאוד מסודרת, מחומרים בארץ ובחו"ל, באופן תיאורטי ודרך תקשור, ועם כל הכלים שעומדים לרשותי לא רק כחובבנית שהסמלים האלה נראים לה, אלא כהילרים בעלת קליניקה מקצועית ובעלת נסיון בלעזור אנשים להגיע לריפוי בדרך אנרגטית. אני מכירה את ההיסטוריה הנורדית, ואת השתלשלות הפוטהארק החלק מהפוטהארק העתיקה ועד לפוטהארק הצעירה, כולל את האלים והמיתוסים המחוברים אליהם, ההקשרים שלהם לקלפי טארוט, אסטרולוגיה, וגם לכוחות החזקים שהנורדים, השבטים הגרמניים והויקינגים האמינו בהם - כמו לדגומה אאודומלה, הפרה הראשונה, והמאבקים בין אש לקרח. ידידי, אני לא צוחקת איתך. למדתי רונים ואני עדיין לומדת בצורה הכי מקצועית שיש. ולגבי שימוש בקמעות - אני חושבת שההבדל בין השיטה שלך לשלי הוא כמו ההבדל בין האמונה שכולנו מחזיקים באנרגיות לבין האמונה שיש אנשים שמרפאים ויש כאלה שלא. אני משתדלת מאוד לכוון אנשים לעבודה עם קמע בצורה אנרגטית, ולא חושבת שקבלת הקמע והבטה בו יכולה לפתור אדם מעבודה אנרגטית עצמית. אבל, אני כן חושבת שאנשים בשום פנים ואופן לא חייבים להכיר את אודים, ת'ור או פרייה כדי לעבוד עם הרונים וזו לא השקפתי. אני אישית מכירה אותם ומתחברת אליהם - לפעמים. אבל המטרה שלי בלעבוד עם הרונים היא מאוד קשורה לזמן ומקום, בדיוק כמו מאיפה שהם הגיעו. אני מאמינה שעבודה אנרגטית פחות קשורה לאדמה, כמו מאיפה שהם הגיעו, ויותר קשורה לשמיים, תתאפיין אולי בהחלפת השמות של האנרגיות שאנשים מתחברים אליהם. זה בסדר גמור מבחינתי, אם אתה מבין את משמעות הרון, גם לא להכיר בהכרח את כל ההיסטוריה שלו, בדיוק כמו שבפורום טארוט לא בהכרח מדברים על ההיסטוריה של הקלפים - למרות שגם שם יש היסטוריה עתיקה ומרתקת (פחות מברונים, לטעמי, אבל עדיין - קיימת, ומעניינת!). בכל אופן, אני אישית מחוברת לרונים מהפופיק. מהלשד של הקיום שלי. מכל הנושאים שלמדתי, הרונים הכי "עושים לי את זה". ואני מגיעה מתחום הרפואה המשלימה, ככה שנחשפתי להרבה שיטות. אתה צודק, אתה כל-כך צודק, שברונים יש אגדות, מיתוסים, יש יופי שהוא מעל ומעבר לסמל עצמו. ואני גם מעבירה סדנאות רונים שבהם מנסה לדבר גם על ההיסטוריה של הרונים. אבל - שוב, לא מרגישה שזה הכרחי כדי לעבוד איתם. אני מנהלת בתפוז גם את פורום הילינג אנרגטי ומשתדלת להיות פנוייה עבור אנשים שבוחרים לבקש את עצתי. אני חושבת, שהמשמעות של קמעות היא לא רק בהיסטוריה שלהם אלא גם באנרגיה השומרת עליהם, ובאנרגיה שהמשתמש מקשר אליהם. לא חייבים להגיד למישהו "תחשוב על אלוהים" כדי שהוא יעשה מדיטציה. זו דעתי. תודה על השאלה, שמחתי על ההזדמנות לפרוס את המישנה שלי, ועזרת לי לנסח אותה
אגב, בן כמה אתה? מאיפה? כמה זמן אתה מתעסק ברונים? איפה למדת? אולי אנחנויכולים לעשות משהו ביחד? אני מרגישה שאתה מגיע לרונים ממקום מאוד שונה ממני.