ברכות ותודות

Gidi Shemer

New member
ברכות ותודות

טוב, אז האמת היא שהתלבטתי אם לברך אותו פה בפומבי, יען הוא בחור צנוע ואני בגלל לא בטוח ששרשור כזה מתאים לו. ליידיבאג, אם הבחור מגלה תרעומת, תרגישי חופשי למחוק את השרשור.

אבל לא התאפקתי כי מסתבר שלא רק לאחד, אלא לשניים מעמודי התווך של הפורום הזה יש היום יום הולדת.

לעופריקו המקסים כבר חגגנו עם כדורי שוקולד, ברכות, ובלונים.
אבל אם כבר, אז כבר- מזל טוב לבן (vegitalien)

אחד האנשים היותר מרשימים ואנושיים שנתקלתי בהם במרחב הוירטואלי (ואפילו זכיתי להיכרות קצרה פנים אל פנים). האיש שיודע על תזונה יותר מכל אחד אחר.

שיכול ללמד ביולוג שכמוני, על ריכוזי פוליפנולים, אנטי-אוקסידנטים, חומצה פיטית ומה לא בכל צמח וקטנית.

האיש שיכול ללמד אותי ואחרים על שורש, ולא רק כזה של פטרוזיליה, אלא גם זה שבא מעולם הדקדוק.

האיש שיודע המון אבל לא משתמש בזה להאדרת האגו שלו אלא לעזרה לאנשים (ובאותו זמן- לבעלי החיים).

ויותר מכל, האיש שיכול ללמד אותי ואת כולנו שעור בחמלה ואנושיות.

מזל טוב, בן!

ladybug6

New member
מזל טוב גם לבן!!

מאחלת לך שהשנה הבאה עליך לטובה תהיה חיובית, מוצלחת, בסימן שיפור בכל החזיתות, ועם הרבה שמחה.

vegetalien

New member

גידי, המבוכה באה בעיקר מהסופרלטיבים שאינני בטוח כלל כי אני ראוי להם. הברכה מאוד לבבית ונגעה עמוקות בנשמתי. תודה.

ולכל השאר - תודה גם כן. זו הרגשה קצת משונה לחזור לפורום אחרי יומיים ולהיתקל בשרשור כזה. באמת תודה. תהי הברכה עם כולכם/ן.

למעלה