ברכות חמות למנהלת הפורום החדשה

ritosh

New member
ברכות חמות למנהלת הפורום החדשה../images/Emo70.gif

מקווה שמעכשיו הפורום יתעורר ויתן מענה לחולי/ות הפיברו. בהצלחה

היי ריתוש, תודה!!

אני בהחלט מקווה לראות אנשים חוזרים לכתוב תספרי קצת על עצמך, שנכיר קצת? מה את מצפה מהפורום? איזה סוג של מענה היית רוצה למצוא כאן?

מרוצה

New member
שלום נאוה.../images/Emo39.gif

קודם כל ברכות על חלקך בפורום. למה לקחת על עצמך מטלה זאת. מה הקשר שלך לפיברו. לא כל כך ברור מהיכן הופעת. סברי את עיננו בבקשה.
.

מיקה51

New member
זה בגלל שחושבים שתשישות כרונית

זה לבלוע ויטמינים של סולגאר

אני יודעת שנחתתי "יש מאין" אבל...

אני סובלת מעייפות כרונית מגיל כל כך צעיר, שהמונח "מחלת היאפים" עוד לא נולד אז. שנים הלכתי לרופאים והתחננתי שיעזרו לי למצוא: 'מה לא בסדר?' אני אדם מאוד אנרגטי מטבעי ולכן, חוסר החשק לעשות דברים, כמו גם ההתעייפות אח"כ (פעלתי בטורבו ונחתי אח"כ המון - ימים) לצד זה הייתה דחיינות נוראית של דברים שרוקנו אותי מאנרגיה רק מלחשוב עליהם, כל זה, לא השאיר מקום לחשוב ש"הבדיקות תקינות = את בריאה" אבל מול הממסד הרפואי עמדתי חסרת אונים. הבעיות הבריאותיות, הכאבים (סבלתי מאוד מהגב בגיל העשרה), הדיכאון המחדל הרפואי והאימפוטנציה של הרפואה הקונבנציונלית, כל אלו המריצו אותי למצוא דרך לתפקד - לעשות מה שאני רוצה. בתהליך שהחל בגיל 15 צמחתי להיות נטורופתית ומורה לתנועת גוף-נפש. מן הסתם, בתהליך טבעי, אני מעדיפה לעזור לאנשים כמוני, שבעיות בריאותיות מותירות אותם מול "אין ברירה, צריך לחיות עם זה", מצד אחד, ועם חברה שלא ממש יודעת 'איך לאכול את זה", מצד שני. אנשים שרוצים לחיות ושלא מוכנים להסתפק במועט. לפני מספר שנים עברתי דברים קשים ש'שברו את הגוף' אז החלו כאבים נוראים ברגליים - תחילה בעקב (כמו כאבים של דורבן) אח"כ זה השתלט גם על עקב אכילס, והרגל כולה, הקרנות קשות לברכיים. נהגתי לשבת ולבכות מכאבים. לא יכולתי לעמוד. עם ההשכמה בבוקר נהגתי לזחול על הרצפה ולהישען על הקירות עד שיכולתי לזוז. תרופות 'נגד' לא באו בחשבון (אני נגד
) הרופאה אמרה: דלקת בגיד - עיסויים לא עוזרים - תנוחי. הכאבים, התברר מאוחר יותר, מאוד אופייניים לפיברומיאלגיה. הקלה בתנועה (שגורמת לחשוב ש'הנה, יותר טוב') ואחרי מנוחה - נכות של ממש, גרועה ממקודם. על פיברומיאלגיה שמעתי רק לפני כמה שנים (בעיצומם של כאבים) זה היה במסגרת חשיפתי למוצר שהוגדרו בו 3 מחלות בהן הוא היחידי שעוזר, אבל אם לאנשים 'רגילים' דרושים 3 חודשים כדי לדעת אם הוא עוזר, אז לשלושת המחלות דרושים 5-6 חודשים להקלה ברורה. שלושת המחלות היו: עייפות כרונית (אותה היכרתי) רגישות לכימיקלים רבים (שמצביעה על רעילות גבוהה וחולשה כבדית) ופיברומיאלגיה - עליה מעולם לא שמעתי. כמטפלת רצינית (לפי דעתי
), מיד פניתי לחקור את המחלה הלא מוכרת שכל כך קשה לעזור לה. מה שקראתי היה מוכר להכאיב. מצד שני, ההבנה נתנה לי לראשונה את קצה החוט להתמודדות וריפוי. בפיברומיאלגיה, מסיבה לא ברורה, השרירים עובדים הפוך מהפיזיולוגיה הרגילה. לימים גיליתי שהשלוש קשורות, שזורות יחד, ולא פעם יש גם מעורבות של קנדידה. לראשונה, הגבלתי את תנועותיי בצורה מושכלת (מעבר לאינסטינקטים). אבא שלי קנה לי רכב - והפסקתי ללכת יותר מההכרחי. בהמשך היו דברים נוספים: חוסר נוראי במגנזיום, וגילוי של מוצר חדש (GNC) בשם: חומצה מלית. החומצה המלית התגלתה כמכרה זהב. היא משפרת בצורה משמעותית את ספיגת המגנזיום. השילוב של השניים הפחית כאבים בצורה דרסטית - תוך 3 ימים. לראשונה אחרי שנים של סבל, ראיתי אור!! זה החלק הפיזי של הסיפור. בתוך זה יש דרך לא קלה של עבודה פנימית על עצמי, דרך חתחתים אמיתית שבסופו של דבר עזרה לי לגדול. ועכשיו לשאלתך: למה לקחתי את זה על עצמי? שאלה טובה!! חיפשו מנהל, אני מכירה את הבעיות והתיסכול מקרוב, מצד אחד, ויש לי ידע מקצועי, מצד שני - ידע שאינו בהכרח ידוע, חשבתי שאולי זו דרך לחלק מהידע הזה לאחרים, אני ממילא מנהלת פורום אחר בתפוז וגולשת באחרים
למה לא? על תפיסתי את המחלה כתבתי בתשובתי לזוהרה

זוהרה7

New member
נאווה - ../images/Emo49.gif על ניהול הפורום

זה חידוש מרענן לראות מנהלת לפורום הזה ועוד נטרופטית. שתהיה לך הצלחה רבה. כל טוב. זוהרה* מנהלת פורום תשישות ופיברומיאלגיה ובוואלה (סתם חולה בעצמי)

ornelia

New member
נוואה בהצלחה והלוואי וכולנו נעזור

לכולנו. אני מאד שמחה שפורום זה התעורר שבוע שעבר הרגשתי שכתבתי כאן הודעות לעצמי ועצמי לא בדיוק ענה לי. אז ברכות ואיחולים והאמינו לי יש כל כך הרבה עיצות לתת אחד לשני ולעזור וזאת אני יודעת גם משאר הפורומים שבנושא זה הם עוזרים, מועילים כמו פורום זה מהיום. יישר כח

תודה לכל המברכות ../images/Emo24.gif

אני מקווה מאוד שנראה כאן אנשים נוספים שמבקשים לעזור ולהיעזר, ואני מרימה את הכפפה של הפורום בוואלה. כולם מרוויחים ביחסים של WIN-WIN אז בהחלט!! שיתוף פעולה יכול להועיל לכולם. המון בריאות לכולם

dodo281

New member
לנאוה ולהנהלת הפורומים בתפוז- ../images/Emo48.gif

בשעה טובה ומוצלחת !!! להנהלה - נראה לי יופי של רעיון לתת את ניהול הפורום הספציפי הזה לנטורופתית - שכן - אילו שגלשו כאן בקביעות -גילו עניין רב בתרופות טבעיות, וגם לחברינו האחרים - זה בהחלט עשוי לסייע . לנאווה -
- שיהייה לך אחלה פורום
DODO, מנהלת פורום תישות כרונית ופיברמיאלגיה בוואלה - מחצית מהצמד - זוהרה ו-דודו .

לנאווה בהצלחה ../images/Emo24.gif

אני אפילו לא זוכרת איך פתאום נכנסתי לפורום כאן
שתהני בניהול הפורוםוהפורום יהנה ממך
באהבה רויטל (מנהלת פורום חתולים בתפוז)

mevav1

New member
לנאווה היקרה-המון מזל טוב ובהצלחה

על ניהול הפורום. ואכן הגיע הזמן לכך. מקווה שהפורום יהיה לנו לבית שלישי אחרי או ביחד עם וואלה.. ושלא יהיו עוד מריבות ויריבויות. מקווה שנעזר בך ואת בנו ועם המון סבלנות והבנה,הן לנו והן לך. ערב טוב, מירב(חולת פיברומיאלגיה ובהריון).

למעלה