ברכות לגרמן על ה"דאבל"

בנזין 95

New member
ברכות לגרמן על ה"דאבל"

גם נבחרה ברוב משמעותי לראשות העירייה, בסיבוב הראשון. וגם שמרה על כוחה הרב במועצה. מה עוד שכל המתמודדים נגדה לראשות העירייה, הובסו גם במועצה.
הרצליה אוהבת את יעל גרמן. נקודה.
הרצליה אוהבת את הקדנציה הקודמת של יעל גרמן. נקודה.
מסע הבחירות המקצועי של גרמן/בן-אליעזר היה מקצועי, ומלוטש - 10, עובדה. ובאשר לביקורת: מי יתן והאוזן אשר הייתה קשובה לדברי הביקורת במהלך מסע הבחירות, הטמיעה את הנקודות שהועלו ע"י המבקרים (ובכללם עבדכם). ושוב, כל הכבוד

בנזין 95

New member
הוא עוד לא החילט אם ללכת אתה

או ללכת עם אוריאלי. יש עוד אפשרות שהוא ילך עם פלטי ורשפי. אחי, החירות נגמרו, לא שמת לב, גרמן "דפקה" 6 "בולים", הראל, רשפי ופלטי פיספסו בכל הניסיונות. הלך עלינו.

Turquoise19

New member
מה "הלך עלינו" מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזו פאניקה.. היסטריה מפוברקת. אמנם יש לה מספיק מנדטים, אבל למה שהיא תעשה שטויות
כמו שהיא אמרה בחדשות של אתמול, עוד לפני התוצאות הסופיות, היא תפרע את החוב ואת ההבטחות שנתנה לאלפי התושבים שפנו אליה עם 1000 סיפורי וטענות לילה ולילה.. תן לה צ'אנס, "אחי".

בנזין 95

New member
חוזר בי

מ"הלך עלינו" - אין היסטריה. היו שהצליחו בבחירות, היו שנכשלו - תומכי המצליחים שמחים, תומכי הנכשלים עצובים. ה"פור" נפל, הבוחר אמר את דברו, גם הסוברים במוני כי הייתה ראוייה אלטרנטיבה, לא יכולים לפסול את האפדרות שגרמן ב' תהיה אלטרנטיבה טובה יותר של גרמן א'. בכל מקרה, איחולי הצלחה מכל הלב.

Turquoise19

New member
אתה..

פשוט בכוח מנסה לחבר בין שני קטבים, אחד חיובי ואחד שלילי. מצד אחד אתה אומר ש"יופי טופי" ויהיה טוב, אבל מצד שני אתה מציג את גרמן בתור האושייה בין השנים 1998-2003 ובין זאת שהלאה מכך.. מוזר. אין אלטרנטיבה ראוייה מגרמן, כנראה שגם אין צורך באלטרנטיבה שכזו. היא באמת עשתה טוב לעיר הזאת, בתקציב הקיים. קשה לי בתור אדם פרטי והגיוני להאמין לשמועות שהיא השתמשה בכספי ציבור למימון מסע הבחירות שלו או לדברים אחרים. אתה הבאת את הדוגמה של פולין, אני טוען שלמרות שהיא עשתה בלגאן מסויים שם, הייתה לו מטרה מסויימת, הייתי שמח שידברו רק על טעויות שכאלה בתפקודו של ראש עיר במדינת ישראל.
תן לה 100 ימי חסד.. נראה מה יהיה כתוב עליה בעיתונים ומה יזוז, אם בכלל. אני ריאלי, אני רואה ומצפה לדברים לטווח הקצר והרחוק גם יחד, אבל עדיין, מי שמעורה במידת המינימום במה שהולך בעיר הזאת מודע לגירעון, מודע לבירוקרטיה ומודע לעובדה שארנונה לא יהיה קל להוריד.

בנזין 95

New member
למה 100 ימים

יש לה 1825 יום (5 שנים), ואני מקווה ומתפלל שתגדיל ותאדיר את הצלחות העבר, ובמקביל תמזער את מחדלי העבר.

Turquoise19

New member
סבבה. ../images/Emo13.gif

תן לה חצי שנה, נראה מה היא יכולה לשנות ואיך היא תיגש לבעיות התושבים השונות, לגיטימי לדעתי.. זאת תקופה שהיא מסוגלת לעמוד במילה שלה ולפרוע את החובות שלה כלפי התושבים..

Mr Politi

New member
יילך לאן?

הוא לא הצליח להיכנס למועצה. פלטי, רשפי והראל כולם הולכים הביתה

BanjoKazooie

New member
מסקנה חשובה:

התושבים עצלנים ופשוט בוחרים במי שמכהן כבר כראש העיר כי אין להם כוח להחליף אותו

למעלה