ברכות להנהלה החדשה

ברכות להנהלה החדשה../images/Emo65.gif

לראשונה יש לנו יו"ר - אלעד כדורי, תודה על רוח ההתנדבות ובהצלחה. עידו, שחר, ירון, ולנסי (מזכיר), חגי (גזבר), שוייצר (טייס ראשי) ולא זוכר מי עוד... אה, גם נמרוד ואני בועדת ביקורת. מזל טוב לזוכים בליגה! נבחרתי גם ברוב קולות לנהל ליגה לדרגות 2, מקווה להשתתפות רבה של צעירים. משה, תעביר לי בבקשה רשימת דרגות 2 עם דוא"ל. מה הנוהל לגבי ביטוח תחרויות לדרגות 2?

SENTINEL 1

New member
ותודות מיוחדות../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני לא אדם שיודע לתת מחמאות אבל בכל זאת..... תודה מיוחדת במינה(לא די במילים)לחגי,וגיא על התרומה/פרס שניתן לי
בהחלט זאת התחלה חדשה שכבר מותחלת יותר טוב מקודמתה בזכותם. ולשוייצר תודה, על ההתיחסות לכל מי שתרם ,ובכלל. כמובן גם לולנסי על תיפעול האגודה,ולדודו על האינטרנט(אתר) בהצלחה ליו"ר החדש שלנו:אלעד ולחבריו לועד:עבדכם(ירון),ולנסי,אלישע,אולג,גייגר ועידו. ולדודו ונימרוד גם.

SENTINEL 1

New member
עכשיו יש לכמה חברה תמונות לכרטיס :-

האישי בפורום. והייתי צריך לבוא עם דלי מים ולא רק כוס-בקושי רואים את השפריץ(על חגי).

חגי זיו

New member
לגבי התודות....

חוץ מגיא שתרם את הזכיה של המקום השלישי , לא הזכרתי אתמול גם את ברטוב שמשתתף ב- 1000 ש"ח וגם לו כמובן מגיע תודה.

SENTINEL 1

New member
כמובן שמגיע גם לו התודה ../images/Emo24.gif

כשעושים מחווה "משוגעת" שכזאת רצויי מאד לומר לפחות מי המשתתפים שיהיה אפשר לפחות להודות.

למעלה