ברכות לחברי הפורום

ברכות לחברי הפורום ../images/Emo48.gif

מזל טוב לרגל המעבר לפורום החדש. חג פסח שמח (ככל שניתן). וכתמיד "טיסות ונחיתות בטוחות" -- בני

בהצלחה-בני

התרשמתי מהצגת ה"אני" שלך טוס בטוח ותהנה מהמוסיקה האם יש בארץ מקומות עם מוסיקת ג´ז אמיתית??? בהצלחה

לצבי ברק - ג´אז ../images/Emo79.gif + טיסה ../images/Emo160.gif

למיטב ידיעתי קיימת פעילות של נגני/מבצעי ג´אז, אך לא ידוע לי אם היא קבועה מעבר לפסטיבל "ג´אז בים האדום". מצפיה בהקלטות של הפסטיבל (בשעות מאוחרות בערוץ 2) אני מתרשם שקיימים הרכבים (מזדמנים) ברמה טובה ויותר. בזמן האחרון אפשר להגיד שננעלתי על Smooth Jazz, סוג של ג´אז שאינו נפוץ בארץ שהתפתח מ- Fusion אך יותר מעודן ומלודי ממנו (לדעתי). יש שיגידו שאין זה ג´אז כלל בגלל המרחק מג´אז ה-"קלאסי". Smooth Jazz הוא תחום יחסית רחב והרבה זרמים משפיעים עליו. ובגלל שההודעה נכתבת בפורום לתעופה קלה ואני זוכר שבעבר מישהו שאל אם יש קשר בין תעופה למוסיקה או נגינה, דעתי בנושא היא שיש התאמה כמעט מושלמת במיוחד בהקשר לג´אז. אין אני מתעלם מה-"אילתורים" הקיימים בחלק מתתי-הזרמים הג´אז, אלא מקביל את ה-"משפטים המוסיקלים" מהם בנוי האילתור לפרוצדורות קצרות (כגון מעבר לטיפוס, בד"ח עם הרוח וכו´) אשר תמיד ביצירה (טיסה) טובה נשמרים ומבוצעים (כמעט ב"קנאות"). באשר ל- Smooth Jazz לדעתי ההתאמה היא מושלמת. ממולץ למי שמעוניין להכיר סוג זה של מוסיקה להכנס לאתר (הלינק נמצא בכרטיס האישי) וללחוץ על"Listen Now". ממתינה לכם חוויה מוסיקילית נעימה, במיוחד למי שיש ADSL.

Ed Hamilton -גדול

האזנתי ללינק ששלחת. גדול מהחיים נהגתי ללכת למועדוני ג´ז בפריס,באופן קבוע נחמד מאוד תודה

למעלה