ברכות לחן כהן

muaythai

New member
ברכות לחן כהן

על הקרב החמישי שלו בתאילנד, ועם זאת על הנוק-אאוט החמישי שלו בתאילנד. 5 קרבות - 5 נצחונות, וכולם בנוק-אאוט אכזרי! מתמודדים לא קלים כלל, תחרויות בין עם מקומיות ובין עם אליפויות על תארים מסויימים. חן מייצג את המדינה הקטנה שלו יופי כרגע. כבר חודשיים שחן שוהה שם, ומתאמן יום יום על בסיס קבוע, והכסף שוא מרוויח שם (הקטן הזה), זה מה שמחזיק אותו עוד יום ועוד יום להשאר בתאילנד .. פשוט כיף לשמוע ולדעת זאת, ולהבין שילד לפני צבא, עושה שם ביחת ספר לתאילנדים. כיף לשמוע את הקהל הישראלי ברקע בין האנשים מריע וצועק לחן, ומעודד אותו מכל הלב. פשוט גאווה! חן, אנחנו גאים בך. תמשיך ככה! בקרוב תמונות .. המשך ערב טוב. בברכה, ארז שוקרון.

SenchaiJonior

New member
מעמיד את הדברים על דיוקם

אהלן חברה, אני אקדים ואומר שאני קורא בפורם הזה שנים לפעמים נהנה לפעמיים לא אבל אף פעם לא השקעתי בתגובה. קודם צפיתי בקרבות ובעוד קרבות שאותו יוזר העלאה ליוטוב ואז החלטתי להשקיע בתגובה אחרי שרשמת שילד לפני צבא " עושה שם בית ספר לתאילנדים", זה פשוט לא נכון. נתחיל בכמה עובדות: - אגרוף תאילנדי הוא הספורט הלאומי של תאילנד אבל בניגוד למחשבה הרווחת לא כל תאילנדי יודע להילחם בזירה. - תאילנד נשענת הרבה על תעשיית התיירות ובהרבה מקומות רואיםאת התייר בתור "שטר" מהלך. - בתאילנד מהמרים על הקרבות. - המקום שבו צלומו התחריות (Arena Gym) הוא לא אצטדיון יעודי (שעוסק נטו בתחרות) זהו ג'ם שבלילה הופך לאצטדיון כי הם הכניסו כסאות פנימה. - Arena Gym ממקום בחוף הכי תיירותי והכי מפוצץ ישראלים בתאילנד --->Ko Phangan,Haadrin beach,Sunrise side אז זה עובד ?? מגיע תייר שמחפש את "חויית האגרוף התאילנדי" הוא מתאמן , עובד קשה ובוסף רוצה לראות פירות , רוצה להתחרות. הרבה מאוד ג'מים בדרום תאילנד(אך לא כולם) רוצים לספק את החוויה הזאת באופן כמה שיותר חיובי וגם להרוויח אקסטרה כסף על הדרך... מארגנים לתייר קרב , היריב שמביאים לו לרוב איזה תאילנדי מהרחוב (לא בכושר וללא טכניקה ) בואו נניח ששילמו לו 1000 בהט. אומרים לו מתי ליפול, וככה הפרומטור יכול "להדליף" את הפרטים האלה ומי שהמהמר ירוויח יותר (כי הוא יודע מי מנצח ובאיזה סיבוב). יכול להיות גם שיבאו לוחם אמיתי שלא בא לו להילחם ואותה רוטינה של ליפול. אז מה בעצם קורה? כולכם מרוצים פה וחלק הרוויחו באופן יחסי כסף טוב. - התאילנדי מהרחוב שילש את המשכורת היומית שלו (אם הוא עובד בכלל). - הפרומטר נתן "טיפים" למהמרים והימר בעצמו משמע זכה בכסף. - התייר חווה חוויה חיובית, הוא דפק נוקאווט יש סיכוי שיחזור להתאמן אצל אותו מאמן ולהתחרות באותו מקום. - התייר גם יכול להביא קהל, הקהל משלם כניסה ורובם גם יקנו משקאות הרי הם תיירים שבאו לחגוג בפול מון. - הקהל הספצפי הזה בוא נגיד שיש לו "עין בלתי מזוינת" והוא בא לראות את ה one punch שייסים את הקרב ולא טכניקה מהוללת. לסיכום כפי שציינתי אגרוף תאילנדי זה הספורט הלאומי של תאילנד, אף אחד לא יבוא ויעשה להם בית ספר. כול פרומטור שם בלי הרבה מאמץ עושה שיחת טלפון ויש לו אינסוף לוחמים שיכולים לנצח/להפסיד או סתם ליפול. את הקומינבה הנ"ל אתה לא תראה באצטדיונים מרכזיים בבנגקוק או באצטיודנים הלאומיים לומפניי וראג'דמנן. צריך לדעת לאיזה ג'ם את מגיע, לברר קצת לפני, לחפש באינטנרט ולא ללכת לאיפה שיש מסיבות פולמון במרחק 4 דקות הליכה מהג'ם. נ.ב מקווה שלא תמחוק את זה.

muaythai

New member
תראה,

למחוק אני לא אמחוק את זה. ואני שמח שאמרת את כל מה שהינך חושב לגבי התמונות והסרטונים, ושוב, זוהי דעתך. אחרים יוכלו לחלוק איתך בה והפוך. אני אישית לא חולק בתגובתך .. אתה בעצם טוען, שחן הבחור שהעלאתי את התמונות שלו, הגיע למכון "חובבני" כביכול, נגדיר את זה ככה, או 4 דק' ממסיבות הפול-מון כמו שאתה אומר, ועושה קרבות נגד תאילנדים לא מוכרים, ללא רקורד ובעצם עוד חובבנים שבתכלס לא אני, ולא אתה יודעים מה הם עברו, מה הרקורד שלהם וכמה קרבות עשו בחייהם (בין אם רשמיים או לא). הבחור רק בן 18, וכבר נכון להיום עם למעל 7 נצחונות בנוק-אאוט בין אם מדובר בתאילנדיים או בתיירים המתחרים ממדשינות שונות. לאן נעלם כל הפירגון? אולי הרמה לא הכי גבוהה בעולם, אך כן יש כבוד, והרבה (ע"פ דעתי), וכל ישראלי שמתחרה, בין היתר זה גם לעשות קרבות בתאילנד ולהגיע להישגים שחן הגיע אליהם. בכל זאת תסכים איתי או לא, אבל 8-9 קרבות בזירה בתאילנד שכולם מסתיימים בנוק-אאוט לטובתך, ובכל זאת מדובר בתאילנדיים שחיים את זה ונושמים את זה שם, זה לא דבר קל כלל. חן תפס תאוצה מאז הקרבות זירה שלו בארץ ורק עלה והתקדם. אני לא מסכים איתך שהכל "הצגה" ואומרים לתאילנדי מתי ליפול, ומה לעשות בקרב. לא מסכים איתך לגבי זה. חוץ מזה שחן טס לבדו אך ורק בשביל להתאמן, להתחרות ולהגיע לאן שהוא הגיע בזכות ההשקעה שלו וההתמדה להגיע לשם. לגבי הקהל והכסף, תשאיר את זה בצד, כי לא נראה לי שהבחור הלך וחיפש אנשים מהרחוב שיבואו לעודד אותו (זה לא באמת מעניין כן?!). בתור בנאדם שראה אותו מנצח קרבות זירה בכבוד, והתחרה נגד בחורים שאני אישית חיפשתי את שמם ביוטיוב, ויש להם רקורד לא קטן יכול להגיד לך שהוא באמת עובד קשה בשביל זה, ונותן מעצמו הכל על הזירה עם לב שלם, וזה כבר מה מראה על מי הוא ומה הוא. קצת פירגון לא יזיק לאף אחד אחי, אנחנו מדינה קטנה מידי בשביל שיהיה צרות עין ולא נוכל לפרגן בסופו של דבר אחד לשני. בסה"כ הוא הביא הצלחה שלא כל אחד מכאן מסוג להגיע אליה. עזוב אותך הימורים, פול-מונים, פירות ושאר ירקות .. לאן שהוא הגיע - כ-ב-ו-ד שהוא באמת ראוי להערצה. בברכה, ארז שוקרון.

למעלה