ברכות לטבח החדש / וקישור לבקשת הקדוש

רסקול

New member
ברכות לטבח החדש / וקישור לבקשת הקדוש

מיטב המטבח הצרפתי מוצע לנו, ואפילו אחד לא מתעניין בזה, עם זאת אתה מוזמן וברוך להישאר ולהעשיר אותנו במתכוני כליית לוויתן בגרגרי נחל וזעפרן על מצה אצות וקרבי דיונון מצוי. אבל התחייבתי לקדוש להביא קישור לפולסא דנורא
 

TAINTED SAINT

New member
לרסקול האהוב עלי כחמין לשבת....../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

המון תודה על העזרה
[ולגבי החמין לשבת,בשר
נהדר כתחליף ל
,בתנאי שתשתמש בנתחים הפחות שמנים,ובלי כורכום וכמון,עדיף פלפל לבן ושחור,בלי יותר מדי תבלינים מזרח תכוניים,לא הולכים טוב עם
,באזור שלנו כבש,בקר ועופות הם המקורות העיקריים לתבשילי קדרה,יהודים וערבים נמנעים מלאכול דברים טובים...
,
,
,
,
..... שלך כמו תמיד. שיהיה לך סוף שבוע נהדר
TAINTED SAINT
 

רסקול

New member
מי אוכל חמין, מי?

וגם תבשילי קדירה לא ממש אהובים עלי. אני חובב מטבח קל מאוד: מינימום הכנות, מינימום בישול. לכן תמצא אצלי רק פסוליה מבושלת לאחר השרייה של לילה שלם, המון תבשילי ירקות ועוף מעט בשר דגים לא ממש חביבים עליי. לא מבשל כלום בחלב ו/או בשמנת ו/או בחמאה. הרטבים שלי מבוססי המטבח הימתיכוני-הערבי והתורכי בעיקר. במסעדות גוש דן, הלא כשרות תמצא אותי בולס ואוכל בעיקר שרימפ'ס, קלאמארי ודג לא מטוגן. מת על סלט ערבי קצוץ דק דק מתובל בשמן זית מכבישה קרה, מעט מלח, סומק ופלפל שחור. מת על ממולאים - גם הכנות קלות, בישול מהיר יחסית. מי צריך אוכל אירופאי כבר באזור שיש בו חורף חודש בשנה?
 

רסקול

New member
קדוש, האהוב עלי כפלפל ממולא

תגיד ה- פסיכו עזב אותנו? כאילו בא, דיבר אתך, הציע מתכונים והלך לו לדרכו? והכל בגלל ה"ליידי"? תבקש ממנו שיבוא הנה, שיתן מתכונים ארוכים ומתוחכמים..
 

סויה 1

New member
../images/Emo24.gifpsycho איפה אתה?...

פתחנו לך את הדלת....עזוב את הליידי היא יכולה להסתדר בלעדייך.כולם פה מחכים לך.
 
רסקול אחי-תאכל מהחמין של אמא שלי תיתמכר../images/Emo70.gif

אחי יש חמין ויש חמין
חמין של אשכנזים לפעמים קצת על הפנים אחי-מסכים איתך אין מה לעשות מה שנכון נכון
החמין של אמא שלי חב"לז כמה הוא טעים
כל פעם היא שמה בתוכו הפתעה חדשה תבוא פעם לשבת נראה מה תגיש אחרי זה
שבת שלום
 

סויה 1

New member
אלברט...גם חמין אשכנזי יכול להיות טעים.

הכל תלוי מה מכניסים לתוכו ובאילו מרכיבים משתמשים. החמין ה-"אשכנזי " של אמא שלי היה מעולה. עוררת את התאבון שלי .....
 
למעלה