מי אוכל חמין, מי?
וגם תבשילי קדירה לא ממש אהובים עלי. אני חובב מטבח קל מאוד: מינימום הכנות, מינימום בישול. לכן תמצא אצלי רק פסוליה מבושלת לאחר השרייה של לילה שלם, המון תבשילי ירקות ועוף מעט בשר דגים לא ממש חביבים עליי. לא מבשל כלום בחלב ו/או בשמנת ו/או בחמאה. הרטבים שלי מבוססי המטבח הימתיכוני-הערבי והתורכי בעיקר. במסעדות גוש דן, הלא כשרות תמצא אותי בולס ואוכל בעיקר שרימפ'ס, קלאמארי ודג לא מטוגן. מת על סלט ערבי קצוץ דק דק מתובל בשמן זית מכבישה קרה, מעט מלח, סומק ופלפל שחור. מת על ממולאים - גם הכנות קלות, בישול מהיר יחסית. מי צריך אוכל אירופאי כבר באזור שיש בו חורף חודש בשנה?