ברכות לטיפקס מהפריפריה הצפונית

טיפקסית

New member
ברכות לטיפקס מהפריפריה הצפונית

בתור נציגת איזור צפון הארץ בפורום הזה אני רוצה לברך את טיפקס להגיעם למעמד 25 הדיסקים הנמכרים ביותר בטוואר רקורדס של "קניון הצפון" בנהריה. ברכות לחברי הלהקה,לכולנו בפורום ולכל המושכים בחוטים. אם קצת מאמץ אישנאללה הזהב הוא רק עניין של זמן. תמשיכו להפיץ את בשורת המוזיקה! כבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב למי שלא זוכר גם יש יומולדת לנועם השבוע והוא יהיה בן 29-מזל טוב נועמוש! אוהבים אותך הרבה!!

הגיע הזמן לבאס ../images/Emo9.gif

בתור עובד לשעבר בטוואר רקורדס אני מוכן להגיד לך ש"ה25 הנמכרים ביותר" הם אף פעם לא הנמכרים ביותר אלא 25 הדיסקים החדשים ביותר או לחלופין אלא שהכי לחנות יש אינטרס שכולם יקנו... אבל בכל זאת כל הכבוד! (אגב, גם בחנות הירושלמית הם בן ה-25)

הוד11

New member
זה לא משנה

במילא כבר אנשים כבר כמעט לא קונים היום דיסקים אז מה ההבדל בין ה25 הראשונים ל25 השניים. אני מקווה בשביל טיפקס שהרבה יקנו את הדיסק ואני עושה ללהקה מסע פרסום בבית ספר שלי אבל לא נראה לי שזה יעזור. אני וחברי הפורום הזה תרמנו את חלקנו בכך שקנינו באופן חוקי את הדיסק לגבי שאר הארץ זה לא תלוי בנו

porky169

New member
האמת היא

שאני קונה רק דיסקים שאני צריך את כל השירים או לפחות את רוב השירים אם זה שיר אחד או שנים שאני צריך אני מוריד כי לא מרשים לי לקנות שירים באינטרנט בגלל שצריך את הכרטיס אשראי אני גם מוריד דברים שלא ניתן להשיג כיום ויש הרבה כאלה

למעלה