ברכות לכולכם.

רייבי

New member
ברכות לכולכם.

שלום אני ירדן ואני חדשה פה. למדתי על פגאניות בסביבות השנתיים ובשנה האחרונה החלטתי שמקומי הוא אכן עם הפגניזם. קבלו את בירכותיי על הפורום. שלכם ירדן. :).

TheBlueOne

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

ואם לא אכפת לך שאני שואל- מה היו ההתלבטויות שלך באם את שייכת או לא? את לא חייבת לענות... יום מקסים :)

רייבי

New member
תודה רבה.

ולא אין לי בעיה לענות. בשלב מסויים היה לי חשוב ליקבוע את המסגרת של עצמי (למרות שלפי החוק אני עוד לא בגיל המתאים לכך) והתחלתי ללמוד על היהדות ולא מצאתי בזה שום עניין, אני לא הסכמתי עם רב האמונות של היהדות וכך פניתי לנצרות התחלתי ללמוד על הנצרות וזו ניראתה לי דת עם אמונות מכלילות, דת כפייתית ביותר ובקיצור לא הרגשתי קרובה אליה, על האיסלם לא טרחתי אפילו ללמוד, לא יודעת למה, ואז קראתי קצת על פגאניות, התחלתי ללמוד על זה המון וזה ייצג בדיוק את מי שאני, את כל האמונות שלי את האהבה שלי לטבע, פשוט כל מה שאני. ומאחר ואני גם עוסקת בכישוף הדת התאימה לי כמו כפפה ליד. כי ביהדות הכישוף בעיקרון אסור (פרט לקבלה). ועל הנצרות אני בכלל לא אתחיל לדבר. וזה בעצם מה שהביא אותי להיותי פגאנית, אני עדיין לא סיימתי את לימודי על הפגניזם ולא ניראה לי שאני אסיים אי פעם כי תמיד יש עוד מה ללמוד, אבל בינתיים טוב לי עם האמונות שלי. שלך ירדן.

למעלה