ברכות לכולם לרגל המיקום החדש

ברכות לכולם לרגל המיקום החדש

שיהיה בהצלחה ,,שישגשג הפורום ,שיהיו הרבה משתתפים והודעות מענינות.

מתארח

New member
ברכות../images/Emo65.gif

הגעתי אקראית לכאן ייתכן שבקרוב ארצה גם אני להתחיל מחדש עדיין לא בשל. וכידוע כל סיום הוא התחלה חדשה. ועדיין אין סיום רשמי שיבוא בקרוב, ולאחריו מי יודע מה ילד יום? אז אולי נשתמע בכול אופן הרבה הצלחה לפורום. והצלחה אישית למשתתפים

noa128

New member
ברוך בואך ותודה על הברכות

אתה מוזמן להצטרף כבר עכשיו, גם אם אין סיום ממש. נשמח לשמוע אם תרצה לשתף או לפרוק. לפעמים רק לספר את הדברים למישהו - אפילו בלי לשמוע את דעתו - עושה סדר בראש. יודעת שאצלי זה ככה. ערב נעים, נועה.

1הופ

New member
טוב שבאת

תגידו, אתם מסתדרים עם כל ההודעות פה? יש משהו מאוד מבלבל באיך שהן עולות. אני לא מוצאת את הידיים והרגליים. ודווקא כתבתי אתמול משהו שרציתי לשמוע אתכם מגיבים אליו, אבל הוא נעלם בתחתית הדף כל כך מהר ורק נועה(123) הספיקה לראות. לא תמיד קל עם שינויים...

noa128

New member
128, אני מבקשת !

הניק הזה, כמו הנועה שאתם מכירים וה- 114 של המייל - כבר בני מממ.. כמה שנים טובות, והולכים איתי מראשית ימי הבריאה. והאמת שאני האחרונה שתתווכח עם גאוניות הפרפרית. אבל האמת הפשוטה היא שברגע שמגיבים להודעה, עולה העץ כולו לראש העמוד, על מנת לאפשר לכולם לקרוא את התגובה האחרונה שנכתבה (כרונולוגית). מהעבר לזה, אם לא קופץ אוטומטית, נגיד כי עבר הרבה זמן או משהו - אוריגמי ואני יכולים להקפיץ הודעה למעלה בשירשור גם לפי בקשה (במסר בתיבה האישית - ללחוץ על שם המשתמש/כותב ונפתח הכרטיס שממנו אפשר גם לשלוח מסר). בקיצור - האפשרויות רבות, וברגע שנתרגל נוכל ליהנות מהן. ועד אז יש לנו את פרפרית..
נ.

למעלה