ברכות לכולם + שאלה על ממיר הלווין

סטנלי.

New member
ברכות לכולם + שאלה על ממיר הלווין

ברור שהפלטפורמה כאן טובה יותר מכל הקודמות. אין שאלה בכלל... ולשאלתי: עוצמת אות האודיו מממיר הלווין ירדה פתאום בלי אזהרה. כל Source אחר שנכנס לרסיבר נשמע חזק, ואילו הממיר נשמע חלש. בדקתי את הכניסה ברסיבר על SOURCE אחר ואין בעייה, כך שזהו הממיר. מה לעשות?

היי, סטנלי!!!

תנתק את הממיר מרשת החשמל ל-30 שניות ולאחר מכן נסה שוב. במידה וזה לא עוזר תתקשר לחברת הכבלים.

gilgolan

New member
אפשר לקבוע את הווליום בממיר של יס..

כנראה שהוא השתנה מן הסתם.

שיחקת אותה!!!לא תיארתי לעצמי תקלה

כזו שאחד כמו סטנלי לא ידע בעצמו ויזדקק לשירותי הפורום? כמו שאתה אומר שמכונית לא נוסעת.תבדוק אם שמת מפתח בסוויטש?

gofish

New member
שלום מולי ידידי ../images/Emo13.gif

כיף לראות אותך שוב משתתף פעיל אצלנו, דרך אגב,אתה מגיע ב-18.8, הפעם אין תירוצים,אני אשמח לראות אותך
להשתמע gofish

כפרה!!!מה שלומך?אני הפעם יגיע

ואם תרצו מוצרים להדגמה כמו TANNOY TD-10 או TOSHIBA SD-900 אז זה אפשרי

gilgolan

New member
כן.. ואם זה רכב ידני אז צריך גם

להעביר להילוך 1 בהתחלת נסיעה

דרור א

New member
לדעתי צריך להגביר את הווליום

בממיר. מתקינים רבים נוטים לבטל פעולה זה ומקבעים את הווליום של הממיר על עוצמה מסויימת והגברת העוצמה נעשת ע"י הגברת עוצמת הטלוזיה (מה שאולי נכון או נוח בחיבור הממיר ישירות לטלויזה). גם אני ניתקלתי בתופעה זו ויש לבצע הפרדה בין עוצמת ההגברה של הממיר לעוצמת ההגברה של הטלויזה. על כך תוכל לקרוא בחוברת העבה (עם הספירלה) של הלווין , איך לבטל או להפריד את העוצמות של הממיר. מה שיתן לך בעצם בעת לחיצה על SAT ושימוש בכפתור הוליום להגברת עוצמת הממיר ולחיצה על TV ושמימוש בכפתור הולויום להגברת עומצמת הטלוזיה. דרור.

למעלה