ברכות לכולן

graciella

New member
ברכות לכולן

אגרתי אומץ לפנות אליכן הנשים האחיות שאולי נמצאות במצבי: אני בת 53 ילדותי יצאו מהקן, במשך שנים רבות אני הולכת בדרך רוחנית של האלה תוך כבוד והערצה לטבע אין הרבה"יצורים" אשר בחרו דרך חיים ישנה/ מתחדשת ואל כן בדד לי מאד אין לי עם מי לחגוג עם מי לבכות או סתם לפטפט אז אני פונה אליכן אחיות, אם אתן רוצות לבנות חברות חדשה עם רוח ונשמה, עם כבוד מן רעות ותמיכה ואתן גרות באזור השרון כתבו לי דוא"ל קטן אולי באמת יש לנו משהו משוטף - ללמוד, ללמד, לצחוק ולבכות [email protected]

graciella

New member
WOW

לענות לשאלתך יקח לפחות 3 ספרים דחוסים מאד ממש בקיצור תקראי לה אמא אדמה, האם הגדולה, הירח, רחם העולם וכו דרך שלה הינה קשר שבא מה"קישקס" חיבור לטבע, דרך חיים מוות ולידה מחדש הכל קדוש ומקודש, הכל מחובר במארג עדין, חוגגים את מחזור הירח והעונות, את מעברי הגיל לידה, התבגרות ואפילו מוות כי רצף חיים ומוות הכרחי ועוד ראי אפשר לדבר ולכתוב אין סוף את תדעי אם תרצי לדעת מה לעשות...

סליחה על הבורות אבל....

האם האלה היא ה"ויקה"? אני יודעת שגם הויקה קשורה למחזור הירח והטבע....

graciella

New member
ויקה

ויקה זה לא אלה GODDESS ויקה זו דת / דרך חיים/ פילוסופית חיים הקשורה מאד לאלות /אלים, טבע וכו'

מגי 336

New member
גרסיאלה, אולי יש לך קישור למאמר או אתר בנושא?

גם אני אשמח לשמוע יותר פרטים על האלה... וברוכה הבאה לפורום

graciella

New member
אתר

אין הרבה אתרים בעברית לדעבוני האחד אשר אני ממליצה של רינה קסם רינה מקיימת סדנאות וקורסים בארץ www.kessem.co.il ספרים בנושא דרך הקסם/ רינה קסם הגביע והלהב / ריאן אייסלר האלה הלבנה / רוברט גרייבס ( ספר מחקר רציני ויפיפה) האלה העברית / רפאל פטאי או פתאי (אני לא בטוחה שתורגם - The Hebrew Goddess / Raphael Patai) הארכיאולוגית אשר מבחינתי נתנה את התנופה החשובה ביותר במחקר וספרות לתנועת דרך האלה - מרצה באוניברסיטת UCLA מריה ג'ימבוטס - אשה גדולה ואמיצה אשר יצאה במאמרים וספרים שנבעו מעבודתה באירופה המזרחית כתבה כמה ספרים חשובים אשר לצערי הרב לא תורגמו לעברית: http://www.levity.com/mavericks/gim-int.htm Gimbutas, Marija 1974. The Goddesses and Gods of Old Europe The language of the Goddess/Gimbutas, Marija Grandmother Moon: Lunar Magic in Our Lives--Spells, Rituals, Goddesses, Legends, and Emotions by Zsuzsanna Emese Budapest זוזנה בודפסט אשה מדהימה אשר לחמה על זכויות האשה ועבדה עם עוד אשה גדולה "סטרהוק" The Spiral Dance: A Rebirth of the Ancient Religion of the Goddess by Starhawk אתר שלה: http://www.starhawk.org/ |

graciella

New member
"מעגל האבנים" ועוד

נכון הספר נחמד אם אתן אוהבות ספרות אותו ז'אנר: ערפילי אבלון / צימרר-בריידלי מריון בית - היער / צימרר-בריידלי מריון רצות עם זאבים / לריסה פניקולה אסטס כמובן ספר הנוגע במיוחד לנו נשים עבריות האוהל האדום / אניטה דיאמנט

מגי 336

New member
תודה על ההמלצות ../images/Emo39.gif

את האוהל האדום קראתי, ארשום לפני את השאר לקניה הבאה

למעלה