ברכות למנהל החדש !

srullli

New member
זה לא RIPPER

אני אומרת ש-RIPPER הוא לא באמת המנהל , ואם הוא כן, אז רק הנוכחי כי לפניו היו או IC4 או RED STORM , זה בטח סתם תרגיל לעשות אותו כחול...... עוד קונספירציה גם בפורום "תלונות וקיטורים" שמתי
שהם כל הזמן מחליפים. ניווו.....תזדהה כבר ! :)) לכבוד מעבר העשירון נראה לי שהגיע הרגע המתאים !! :)

S__A

New member
לרגע חשבתי שריפר הוא באמת המנהל >>

לא, סתם, אני רק צוח(ה)ק .. הבנתם ?? ואולי באמת פורום "תלונות וקיטורים" הוא הפורום המתאים עבור לין .. וברגע זה אני פורש למיטה, לילה טוב לכולכםתגם לך שרולי המופרעת :))

srullli

New member
מצחיק

איך בשעות מוזרות כאלו הפורום מתחיל לקום לתחייה .......
הכחול הזה באמת יפה מאוד..... אבל אייסי, נו באמת, הרי ברור מאליו שזה אתה !!!! אז למה אתה ממשיך לשחק עם זה ?? :) ורציתי גם לומר בהודעה הזאת לילה טוב ל S_A (שרולי המשתוללת בשבילך yeah right !! ) , ולילה טוב גם לכל ההולכים בדרכו !!!
שאו ברכה ! שלום ! (עדיין לא עניתם מתי יהיה את הסרט בטלויזיה . לפחות הערכה גסה....)

IC4

New member
לעולם לא ! MWUAHAHA

כבר אפשר לקחת אותו בוידאו והיה אותו בהום סינמה אם איני טועה כך שאני מניח שלטלויזיה הוא יגיע כשיפסיקו לקנות את הדיוידי מה שאומר שבטח ישדרו אותו לא לפני שמטריקס 2 יצא ... נגיד ב2003 נגיד

S__A

New member
לא נראה לי ... כזה כאילו .. >>

הוא יצא לטלויזיה בערך עוד חצי לערך .. שנתיים וחצי אחרי שיצא לקולנוע, כמו תמיד .. בשביל כולם וגם בשבילך שרולי המשטרללת :)

srullli

New member
תודה ....... ../images/Emo9.gif

לא סיכמנו כבר על "משתוללת" ? נו באמת אתה מאכזב אותי ....... ומעבר קיצוני : היום גיליתי דרך שלכלבה המופרעת והמקפצת שלי יש חרדת נטישה !!!! הסיבה לגילוי היא שמאז שהיא אצלנו היא מתגרדת בטירוף, בדקנו את הנושא מכל זוית ומסתבר שזאת לא בעייה רפואית.... כלב טיפש ומצחיק יש לי ...... ! :)

RIPPER

New member
הלו מה קרה

הלכתי היום לעבודה חזרתי אני רואה שעשו ממני מנהל הדבר המנהלתי הראשון שלי זה להעביר את הפיקוד ל IC4

למעלה