ברכות למעפילות לשלב הבא !

ענבר 103

New member
ברכות למעפילות לשלב הבא !

הייתה טרודה ביומיים האחרונים במאת האחוזים בעיתון ובכדורגל (מכבי חיפה-רוזנבורג), ורק עכשיו אני יכולה לומר שהתפניתי. התעדכנתי לגבי המעפילות לשלב הבא-שירלי ונעמה ורציתי לאחל לכם המון המון הצלחה !!! אתן ראויות למעמד,הוכחתן את עצמכן וייצגתן נאמנה את המין הנשי שירלי-האמנתי בך מתחילת התחרות כפייבוריטית לשלבים האחרונים,ואף לגמר.הלוואי הלוואי וזה יתממש.מחזיקה לך אצבעות. נעמה-שמחה מאוד שעלית.ציפיתי לתודה בשידור על העזרה עם הראיון (אני צוחקת בובה....) אוהבת את שתיכן ושולחת נשיקות.... ענבר שאוהבת מאוד את מכבי חיפה וכואבת על ההפסד והצורם שלהם לפני כשעה..... אני בדאון אנשים....כל תקוותיי נכזבו...

euro2004

New member
על נעמה אין צורך להוסיף...אבל

אני אגיב על החלק הראשון... פשוט ביישתם את מדינת ישראל...איך עשיתם דבר כזה?

ענבר 103

New member
אני עדיין בשוק..זה יום אבל מבחינתי

תאמין לי שדיברתי עם כמה שחקנים וכולם המומים, שבוזים,ייקח להם כמה ימים לצאת מהתדהמה. כמוהם כמוני..... יום אבל

שחר 103

New member
חחח עלילות הBARCA

נכנסתי אתמול לBARCA בערך בשעה 11 חיפה בדקה ה85 אם אני לא טועה אחריי איזו הפסקת חשמל או משהו כזה לא? אני שואל מה התוצאה, 2-0 בחור שמן אומר לי, אמרתי אחלה ! (קבוצה ישראלית צריך לפרגן לא?) המשכתי בדרכי לעבר השולחן ובבר פגשתי 2 מכרות עבר, צ'וטטנו כמה דקות ואח"כ התייבתי לי עם "בת השיח" שלי בשולחן אני רק מתיישב ובום חחח גול!!!!!!!! כולם צועקים בלאגן הברמן דופק כוס למלצרית בפנים הלקוחות מתחילים להזיל בועות מהפה, מטורף אני מסתכל, צועק "אוי שיט" (כדי להיות 1 מהחבר'ה) והמממ מה רואות עייני 2-2 ! מתיי היה ה2-1 לעזאזל ?! מה זה זה ?! כוס אמא של חיפה! כאילו לחטוף בדקות האחרונות את הגולים?! דבידוביץ'! החלאה הזה ! ואז אחריי שכמה חבר'ה דקרו שם את בעל המקום המשיכו כולם את הערב עם נעימות של BOB מארלי החביב "המרגיע הלאומי" המממ זאת אומרת שחיפה יצאה מליגת האלופות לא?(המוקדמות)

למעלה