ברכות לניר טל ול "תיאטרון באמבולה "

ברכות לניר טל ול "תיאטרון באמבולה "../images/Emo140.gif

לניר ולבאמבולה -מופע בובות, מזל טוב ,הרבה הצלחה והנאה שלך ושל הצופים גם יחד לרגל ההצגות החשובות של "סינדרלה" שיתקיימו היום-שישי ומחר (אוףףףףף איך רציתי לבוא...תזכור שהבטחת לעשות הצגה חגיגית ואם זקוק לעזרה בזה,אני פה) בטוח שתהיה נפלא ומבטיח לשלוח אנרגיות טובות לחיזוק!!! ספר איך עבר...

maorkad

New member
נירוששששששששש בהצלחההה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ותעשה לנו כבר מופעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

feyoula

New member
אוי נשלח לי בלי התוכן

רציתי לומר שנחזיק לך אצבעות.. .בטוח שיהיה
:)

ניר חדש

New member
וואי תודה רבה לכולם, אתם מקסימים :)

תודה דודי המקסים, תודה מאוד המקסים, תודה חמוטל המקסימה ותודה דבי המקסימה!!!!!!!!!!! נעלמתי קצת בימים האחרונים בגלל עומס חנוכה. ההופעות של סינדרלה היו מוצלחות ואפילו מעבר למצופה. הילדים מאוד אהבו את ההצגה וגם את כל מה שקדם להצגה (מישהו אמר צבצב? בובת הפה החדשה שלי...) אני ממש נהנתי וחזרתי עכשיו הביתה עם המון אנרגיות איזה כייף. תודה לכם על התמיכה והפרגון, אין כמוכם, זה פשוט מ-ד-ה-י-ם לחזור הביתה ולראות את כל ההודעות החמות האלה. ד"ש לכולם, אני טס ביום שני ללונדון לנוח קצת מהחג המתיש והמדהים הזה רק בשורות טובות ניר

ניפגש בארמון המלכה? או שאולי...

במסיבת סילבסטר פרועה וסוערת??? אני טס מחר ללונדון!!! צודק,בפורום הזה אנשים באמת תומכים,מפרגנים ואוהבים מכל הלב ואני מכיר באופן אישי את התחושה עליה דיברת כשחוזרים וקוראים את ההודעות שנכתבות. ועכשיו מסתבר גם שלאחר שסוף סוף ניפגשנו והתחברנו אף אחד לא יוכל להפריד בין כולנו... חמוטל ומאור- כל אחד בנפרד ובלי שום תיכנון או מידע מוקדם זה על זה ודווקא באותו היום נסעו לפסטיבל עכו...כמובן שהם גם עלו על אותה רכבת והנעימו זה לזו את הדרך ועכשיו אני ואתה... כ"כ שמחתי לקרוא שההצגות עברו בהצלחה גדולה (כמו שכולנו ידענו) ושהן מילאו אותך בתחושה המיוחדת הזו ובאדרנלין שבאים אחרי הופעות שכאלה. כשאחזור אעזור לך במה שתרצה לאירגון הצגת הבכורה המובטחת וגם בעניין פס הקול שדיברנו עליו... טיסה נעימה וקלה ותודה על המחמאה
ושוב כל הכבוד על ההצלחה, גאים בך מאוד

feyoula

New member
איזה כיף לך! תעשה חיים!

שמחה לשמוע שההופעות היו מוצלחות!! זה באמת הדברים האלה שיכולים לעשות אדם שמח, פשוט מאושר:)

למעלה