ברכות לפורום החדש!

free soul

New member
ברכות לפורום החדש!../images/Emo24.gif../images/Emo72.gif

חולה על מרוקאים..

free soul

New member
ואם כבר.. בדיחה על מרוקאים..

מה זה מרוקאים בשורה?!! סט סכינים...
עדיין חולה עליכם.

RUTHY13

New member
בדיחות

זוג מרוקאים עלו לארץ. פקיד הסוכנות שאל : מה שמך? - מסעוד. ומה שם אישתך? - מסעודה. התפלא הפקיד : מה גם אצלכם יש אילן ואילנית? אלמנה ביקשה שירשמו על הקבר של בעלה את שמו ואת האותיות מ.ב. כשהגיעה לקבר ראתה שרשמו ב.מ. היא נורא כעסה, אז אמרו לה מה זה משנה בעלך גם ככה מת. האלמנה ענתה: זה חשוב מאוד בגלל ש... ב.מ. זה "בלבש מה ייחדו ומ.ב. זה "משייה בלה רזעה אשה מרוקאית מבוגרת צריכה להגיע למקום סמוך להיכל התרבות. במודיעין אמרו לה לומר לנהג " תעצור לי בהיכל התרבות"... האוטובוס התעכב ואיך שעלתה אמרה לנהג " עביני ל - חלה דר בוק..." המורה אומרת לסעדה-אמא של מכלוף, תראי גברת, הבן שלך בעננים... סעדה עונה- אה מכלוף דיילי? קון כפארה יקון לי טייס... שתי סבתות מרוקניות יושבות בגן עם נכדותיהן. לאחת הנכדות קוראים קריסטינה ולשנייה קוראים סטפאני. האחת שואלת את השנייה " על מי שם הנכדה שלך כריסטינה?" עונה לה חברתה היא נולדה בחג המולד, קריסמס, בנואל ולכן קראנו לה בשם קריסטין" והמשיכה בשאלה " ולמה לנכדה שלך קואים סטפאני?" ענתה לה הראשונה" אווה שמע- אום בוהה, אשמה פאני ואנא אישמי פאני באש מה ידרבו אישמוהה סטפאני -כלומר שתי פאני מסעודה עולה לאוטובוס ומתיישבת ..אומר לה הנהג: גברת עדיין לא שילמת עבור הנסיעה מסעודה עונה לו: עפק אבניני.. דייז, דייז, עביני מעאק טוב מספיק להיום.

עוד בדיחות..

3 מרוקאים נוסעים ברכב, מי נוהג? השוטר בעל מרוקאי אומר לאישתו: תקווה תעבירי לי את השלט. אז היא שואלת אותו: אההה...משה איזה מהם החצילים או המטבוחה?

למעלה