ברכות לפורום החדש

ליאתפ29

New member
ברכות לפורום החדש../images/Emo65.gif

אשמח לדעת איזה צעצועים יתאימו לבני שיהיה בע"ה בן 2 בעוד חודשיים.

את לא יודעת לבד?

את צריכה שמישהו יגיד לך איזה צעצועים מתאימים לבן שלך? לדעתי צריך להיות רישיון להורות. ואת גבירתי, ברגע זה נכשלת בטסט.

זאת הייתה תגובה לא נחמדה

בכלל. הפורום הזה אמור לעזור לאנשים לבחור צעצועים. לא לקטול אותם. לא יפה

יעל כץ

New member
צעצועים לבן שנתיים

ליאת שלום, לגיל הזה יכולים להתאים צעצועים רבים, וכדאי גם להתייחס להעדפות של הילד (אם הוא אוהב מכוניות, חיות וכו'). הנה לך כמה אפשרויות: * פאזלים - להתקדם אל פאזלים יותר מורכבים מאלה שיש לו עכשיו. אפשר לנסות פאזלים של תמונות בנות 2-4 חלקים (למשל, פאזל במביני, או 'פאזל ראשון שלי' של אינפנטינו) * צעצוע מפתחות - כמו 'בית חיות מפתחות' של צ'יקו, שבו יש דלתות עם מפתחות. * מוסך - זהו צעצוע שמתאים כמתנה לגיל שנתיים. בשלב ראשון הילדים בדר"כ אוהבים להתבונן כיצד המכוניות גולשות במדרון. * משחקי קופסה ראשונים - לוטו ראשון שלי, משחק התאמות של שני חלקים (צורות, צלליות או צבעים), גופים ראשונים ויש עוד שמתאימים לגיל. * מר תפו"א - הרכבת דמויות מחלקים. * רכבת ראשונה שלי (טומי), רכבת שבו הילד מסיע את הרכבת בעצמו. * מגה בלוקס - אפשר לבני בנייה בלבד, ואפשר ערכה כמו 'תחנת רכבת'. * שק הרכבה של פישר פרייס - ערכת בניה מעניינת ומגוונת. חשוב לתת לילד להתנסות בחומרי יצירה בסיסיים: * צבעים - אני ממליצה על הצבעים של קריולה - הצבעים הקצרים והעבים. * בצק - חומר גלם או עם תבניות. אפשר גם את 'מפעל הכיף' של פליידו, עם עזרת מבוגר. צעצוע מצוין.

pupush

New member
דחוף ליעל כץ

אני לא יודעת בדיוק מי את אבל אני מקווה שתוכלי לעזור לי.. אז ככה.. יש לי אחיין שעוד 3 חודשים יהיה בן שנה ואני רוצה לקנות לי כמה שיותר דברים שנכנסים בערך ב-300 שקלל ודברים שהוא לא ישכח לעולם שיהיה כאילו מלא מתנות במתנה אחת ומה אני יכולה לקנות ליומולדת של גיל שנה??? שמעי אני לא אמא.. חחחח כרגע אני רק דודה בת 14, ואני רוצה להפתיע.. אז מה אני יקנה???

יעל כץ

New member
צעצועים לבן שנה

שלום, צר לי, אבל הזכרון של ילד בן שנה קצר למדי... כלומר, סביר שהוא לא יזכור את הצעצועים שתקני לו, אלא אם כן תדאגי לצלם אותו משחק בהם. אבל, אני בטוחה שהאהבה שלך אליו מלווה אותו ותמשיך ללוות אותו והוא מרגיש בה כבר עכשיו! לגבי צעצועים שמשחקים בהם לטווח ארוך, הנה כמה רעיונות: * בימבה * טרקטורים גדולים (דחפורים וכו') * מנהרה * פילון מוזיקלי (של טייני לאב) * שק מגה בלוקס * סט רכבות - מגה בלוקס * מגה סקטצ'ר (טומי או פישר פרייס) - זה קצת להלאה, אבל מאד מומלץ * מזרקת כדורים - פלייסקול (מאד מלהיב) * כמה פאזלים מעץ - פאזל צורות, צבעים, 5 חלקים בנושא כלשהו * ספרים (אם תרצי אתן לך המלצות) * מגדל חביות (של שלקור) * גן לימודי (פישר פרייס)

pupush

New member
ליעל כץץ!!!

וואי ממש טובה.. את יודעת?! יכול להיות שדווקא עזרת לי.. בלי לדעת.. אני יקח את הרשימה בחשבון.. תודה רבה על ההמלצות.. :) שתהיה לך שנה טובה.. ספיר נוני..

למעלה