ברכות לפורום החדש

asafar

New member
ברכות לפורום החדש

כצופה פאסיבי ותיק אני מאושר לראות שהפורום חזר למיטבו ואף מתעלה.... כמה שאלות .... 1. האם לדעתכם יש הבדל בין CD בהפקה מקומית (הד ארצי וכו וכו) לבין אותו דיסק שיוצר בחו"ל ,האם משתלמת תוספת ההשקעה (והסיכון) בהזמנת הדיסקים מחו"ל. 2. ועוד שאלה שהתווכחתי עליה ארוכות עם אנשים אחרים.. בתור בוגרי צה"ל הגדול והאטמים המאולתרים שלו - האם ירי ללא אטמים יפגע בשמיעת תדרים גבוהים או יפגע באפשרות להאזין לגווני מוסיקה ....??? תודה ומזל טוב אסף

שח_מט

New member
לא צריך להיות הבדלים, המאסטר מגיע

מחול ומודפס בארץ באחד המפעלים CDI או ACDC המפעלים הללו מתקדמים מאוד, עם ציוד מעולה וגם מייצאים דיסקים לחו"ל. פעם בשנות התקליט היו הבדלים בציוד בארץ מול חו"ל ולכן התפתחה האגדה על תקליטים מיובאים. גם בתקופות הקסטות לעיתים יצאו כותרים בחו"ל על סרט METAK ובארץ השתמשו בחומרים פחות טובים. (נכתב מהכרות עם מפעל CDI) שחר

ניסים ב.

New member
אני משתדל לא לקנות תוצרת הארץ

מכיוון שאני אכן מרגיש בהבדל ההדפסה בארץ חובבנית

שלום אסף

1. בנוגע לרעש, אני יוצא ח"א וגם שם לא תמיד השתמשתי באטמים או באוזניות מגן. עקב תלונות ותביעות חיילים, מקובל לעשות בדיקת שמיעה לפני הגיוס ואחד אחרי. התשובה היא בבדיקת שמיעה. ניתן לבקש זאת גם דרך קופות החולים. בעיקרון נזק מחשיפה לרעש הוא בלתי הפיך. נוסף לכך הגיל ושמיעתנו נחלשת. צר לי - זו האמת! רוחב הסרט (צלילים גבוהים וכו´) אינם בנימצא בכלי נגינה אקוסטים. רוב האינפורמציה מעל 11KHZ הם הרמוניות. נקיון הצליל ופרטים יכולים להיות גם בתדר נמוך עד בינוני. אין אם כן קשר בין השתיים. אז לפני שאתה נותש תחביב אולי תרשם לסמינר? בנושא ה-CD אני מסכים עם קודמי.

asafar

New member
חלילה לי מלנטוש תחביב מופלא זה

איך נרשמים לסמינר ?

שולחים לי דוא"ל

ןבו עונים על נכונות להביא משהו (סלט, קינוח וכו´) נכונות להשתתף בהןצאות (קניה מרוכזת של שתיה ואוכל) רצון בדיסק של הסמינר וכמובן נכונות לבוא (18/8) כנראה אחה"צ... כמו כן, כל בקשה דרישה וכו´ זה הזמן (כשרות, נושא להרצאה, הדגמה, וכל מה שנראה שיהיה נחמד)

NYer

New member
לגבי 1 - אין הבדל - בדוק !

כמי שמצוי בתעשיה אנחנו בעידן הדיגיטלי..

למעלה