נראה לי שכדאי להתחיל מהבסיס=אוכל
היי רז, נראה לי שלפני שאתה רץ לעדכן את כל השאלות הנפוצות, כדאי לעשות תיקיות קישורים לפי נושאים: ואפשר לצארף להם שאלות נפוצות. כאשר כותבים יותר משלוש שאלות, יש כבר אותן בסרגל העליון הכחול. דיאטות- CFGF, אלימינציה, קטוגניות דלות פחמימות וכו, יחד עם הפורומים הרלוונטיים לנושא, כמו זה של CFGF . פורומים- הנושקים לנושא שלנו ומכילים מידע שאפשר להתחבר אליו. אפשר גם את המוכרים וגם היותר ייחודיים אנזימים- יוסטון, קירקמן וכל היתר. תוספי מזון- עם קצת הסבר על השימוש והיישום של המוצרים. אני לא מבינה, לגבי שליש מהמוצרים האלה- למה הם משמשים. כאן יכול להיות הפרדה לאנטי אוקסידנטים, גלוטתיון... שמתי יהיה בארץ וכ"ו. ויטמינים- המוכרים יותר ופחות והמדוברים יותר ופחות. תוספי מזון ייחודיים- כמו אלה המיועדים לניקוי מפטריות או חיידקים. וזה המקום לספר על הנוירוטרנסמיטורים השונים, גאבא, סרוטונין עם הזהירות המתבקשת. אומגות למיניהן- וההבדל בין אומגה 3 ל-6 ו-9- ומה זה אומר. תרופות נפוצות- והבעיות הכרוכות בלקיחתן. אנטיביוטיקה= המצריכה אח"כ כמות של חיידקים חיוביים להשלים פלורה במעיים, תכשירים אנטי פטרייתיים הפוגעים בכבד וצריך להיזהר. זה המקום להזכיר גם את הSSRI שנפוץ בשנים האחרונות ועומד אולי מול אופציות נוספות (משפר זרימת דם במוח אבל צריך להזהר מתופעות הלוואי). וחוץ מזה, יש המון תשובות שכבר כתבת בפורום שלי, שאפשר לעשות חיפוש מתקדם ולהעתיק אותן לכאן, עם פירוט נוסף לפי הצורך. ולדעתי, כדאי גם להציג את כל האנשים הבכירים העומדים כיום בראש החץ המוביל את הגישות השונות. לתת קישורים לויליס, מק'קנדלס, בראדסטריט, וכל היתר. לתת את האני מאמין שלהם ואת החומר שכתבו, המופיע ברשת. שמות של ספרים חשובים ומובילים בנושא וכמובן אפשר לצרף התייחסויות לטיפולים, שניתנו ע"י ההורים שחוו את הנושא. בקיצור, יש הרבה מה לעשות. אני יודעת שגם אני, שמחזיקה תיקיה של כמה מאות קישורים בנושא אוטיזם, עוד לא הכנסתי מאית מהם לפורום, כך שברור שלא ניתן לעשות הכל מייד. לכן נראה לי יותר חשוב, באמת לתת את העקרוניים ביותר והחשובים מכל תחום. תמיד אפשר בהמשך לעדכן ולהוסיף. בהצלחה ותודה, תלמה.