ברכות לפורום החדש אתמול דווקא הייתי בשינקין - יש פה עוד מישהו שאוהב את הBUBBLEDRINX חוץ ממני
E evilihi New member 7/4/06 #1 ברכות לפורום החדש אתמול דווקא הייתי בשינקין - יש פה עוד מישהו שאוהב את הBUBBLEDRINX חוץ ממני
T Trembling New member 7/4/06 #2 הרבה אנשים אוהבים את זה לא מתחבר למשקה הזה, בכלל לא טעים לי. אבל למען האמת אני לא מתחבר לשום משקה, אני שותה רק מים. הכי בריא, הכי טעים.
הרבה אנשים אוהבים את זה לא מתחבר למשקה הזה, בכלל לא טעים לי. אבל למען האמת אני לא מתחבר לשום משקה, אני שותה רק מים. הכי בריא, הכי טעים.
E evilihi New member 7/4/06 #3 מים.. תאמין לי שניסיתי לא הולך לי עם זה. דיאט קולה/דיאט קולה לימון . אבל גם תה קר או חם הולך
S SuperKeren New member 7/4/06 #4 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מאז שהוציאו את הסניף שהיה בקניון "הזהב" (מערב ראשון לציון) אני מנסה להגיע לשינקין רק בשביל זה
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מאז שהוציאו את הסניף שהיה בקניון "הזהב" (מערב ראשון לציון) אני מנסה להגיע לשינקין רק בשביל זה
E evilihi New member 7/4/06 #5 היה שנה שעברה בטעם העיר אבל היו להם רק 3 טעמים ומהסוג הרגיל לא מהסנואו לא ידעתי שהיה להם בקניון הזהב - אחי סיפר לי עליהם לפני שנתיים או שלוש כשהם היו בטעם העיר. בכל מקרה, זה אחד הדברים שאני אוהבת לבוא בשבילם לשינקין
היה שנה שעברה בטעם העיר אבל היו להם רק 3 טעמים ומהסוג הרגיל לא מהסנואו לא ידעתי שהיה להם בקניון הזהב - אחי סיפר לי עליהם לפני שנתיים או שלוש כשהם היו בטעם העיר. בכל מקרה, זה אחד הדברים שאני אוהבת לבוא בשבילם לשינקין
S SuperKeren New member 8/4/06 #6 כשזה היה בקניון הזהב היינו הולכים לשם כמעט כל יום... (ולא היה אז את העניין של הכרטיסיה )