ברכות לפורום החדש

barometer

New member
ברכות לפורום החדש

לצערי אני לא דובר את השפה. אבל אחרי ש"גיליתי" את טורקיה לפניי כמה שנים ואני לא מפסיק להתפעל ולבקר כל אימת שמתאפשר ונראה לי שרק גירדתי קצה הצ'ופצי'ק של מה שיש לטורקיה להציע. פעם ראשונה היגעתי לביאנלה באיסטנבול - מדהים ,הזמנות לראות אמנות עכשוית שמוצגת ומשתלבת בשכיות החמדה העתקות של העיר. מומלץ ביותר. וכמובן האוכל הטורקי שלדעתי הוא נדבך חשוב בתרבות (ובוודאי עבורי). אני אשמח לבקר בפורום הזה. בהצלחה

טליה ג

New member
ברוך הבא לפורום טורקיה../images/Emo24.gif

זה בטח מראה מדהים לראות אמנות מודרנית מוצגת על רקע איסטנבול ההיסטורית. איסטנבול היא פשוט עולם ומלואו, היא נושמת היסטוריה ויחד עם זה היא עיר חיה ותוססת שמתקדמת בצעדי ענק לעבר המערב, אבל מבלי לאבד את האותנטיות שלה. איסטנבול היא ללא ספק אחת הערים המדהימות בעולם! נשמח מאוד לראות אותך כאן בפורום!

tsiporganeden

New member
באיסטנבול יש את העתיק הישן והאותנטי, ויש את

החדש והמודרני, לי יצא להיות בימים הראשונים באיסטנבול הישנה, וקצת התאכזבתי, אבל אחר כך לקחו אותנו לאיסטנבול החדשה והמודרנית וממש ממש לקנא בהם. מה שצבט לי את הלב היו כל מקבצי הנדבות שמסתובבים בעיר, חצי מהעם הטורקי עניים וחבל כי לטורקיה יש משאבים, אם הם היו יכולים לטפח את התיירות העם הזה היה חי כמו מלכים.

טליה ג

New member
לאחרונה יש הגירה מסיבית של כורדים

ממזרח טורקיה לאיסטנבול, שמנסים את מזלם בעיר הגדולה, אבל רובם חיים חיי עוני, נאלצים לקבץ נדבות ומתגודדים ברחובות בחוסר מעש. ממש מראה קורע לב! בניגוד מוחלט לעוני הזה ניתן לחזות בהתפתחות מדהימה של איסטנבול, ובחלקים מסויימים של העיר החדשה יש רושם כאילו נמצאים בעיר אירופאית לכל דבר! אכן מעורר קנאה לראות כיצד טורקיה התפתחה בצעדי ענק בשנים האחרונות ועקפה אותנו בסיבוב. כשביקרתי באיסטנבול לראשונה ב-1998 היא הייתה עיר לבנטינית צפופה בסטנדרטים של ישראל בשנות ה-70 המאוחרות, ואילו בביקור האחרון שלי שם ב-2005 מצאתי איסטנבול שונה לגמרי, שבה אפשר רק לקנא!

ברכות לפורום החדש ../images/Emo140.gif

במיקרה גם לי יצא להיות בדיוק באותה השנה 1998 באיסטנבול . הייתי במלון " GOLDEN TULIP " ......................... עם חברת דיזנהויז
ארץ מדהימה !!!!!! ............................

טליה ג

New member
היה אז קיץ חם מאוד

איסטנבול הייתה חמה ולחה להחריד, ובאיזור החוף נמדדו מעל 40 מעלות. אני גרתי באיסטנבול במלון Golden Age באיזור טקסים.

ilush26

New member
איחולים לפתיחת הפורום

שיהיה המון בהצלחה ועם המון הנאה לכל חברי הפורום הנכבד. בהצלחה למנהלת בניהול הפורום, את מוזמנת להעזר במידת הצורך בכייף
איחולים מהפורום השכן...

למעלה