ברכות לפורום המקסים הזה

zahavashanny

New member
ברכות לפורום המקסים הזה../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

אני חיה בנירובי ומחר בערב יוצאת לבנקוק לשבועיים וממש הייתם לי לעזר רב כל ערב אני יושבת וקוראת את הכתוב וכל הזמן לומדת המון אני כמובן לא מדברת על אוסף התמונות המקסימות שראיתי פה ושרק גירו אותי ואת תאבוני לביקור הקרוב שלי בתאילנד. תודה לכם מכל הלב, אמנם גילי אינו כגיל הכותבים אבל אפשר ללמוד מכך המון אני כמובן מחפשת מקומות יותר מסודרים אבל עם כל זה פשוט כייף לא רגיל להכנס לפורום הזה הברכות כולן להנהלת הפורום ולכותבים. הידד ממני פה בנירובי הגשומה כרגע.

זהבה אני מבקש ממך.....

קודם כל תודה רבה ועכשיו מה זה בדיוק ואני מצטט: אמנם גילי אינו כגיל הכותבים אין לפורום הזה שום הגבלת גיל את יכולה להרגיש כאן כמו בבית... את לא חייבת לקרוא את יותר ממוזמנת לכתוב כאן על כל מה שבא לך.

zahavashanny

New member
ברי תודה לכם מכל הלב../images/Emo24.gif

אני אכן קצת מבוגרת יותר אבל בהחלט זה לא מפריעה להכנס ולהנות מהכתוב ותאמין לי לקחתי מפה המון טיפים לנסיעה שלי הערב. אני אשמח לשמוע מכם עוד עצות בתכנית שלי אני מגיעה מחר בצהרים לבנקוק למחרת יוצאת לסיור בעיר לאחר מכן יוצאת בטיסה לסינגפור ליומיים וחוזרת לעוד סיור באיזור בנקוק ומשם בטיסה לצאנג מאי וצאנג ראי ביקור כמובן במשולש הזהב סיור בכל האיזור עם שיט וסיור כמובן של הפילים לאחר כ4 ימים באיזור טיסה לפוקט ל3 ימים שם אני אמורה להשכיר ג´יפ לסיורים בסביבה וכמובן ביקור באי של גימס בונד, ומשם חזרה לבנקוק וחזרה לנירובי. אגב אני נוסעת עם אתיופיאן אייר ליינס כך שזה מקצר לי את זמן הטיסות. וכל הצעה בענין התכנית והמסלול תבורך עוד הבוקר.

למעלה