ברכות לפורום ה(כבר לא כ"כ) חדש! - ו

pitz2

New member
ברכות לפורום ה(כבר לא כ"כ) חדש! - ו

אני קוראת בפורום מזה זמן ועקב בעיה טכנית מצליחה להיכנס ממש רק עכשיו. בתי בת חמישה וחצי חודשים עם המנגיומה גדולה על החזה, מתחילה בכתף ומכסה את כל צד שמאל. כרגע (אחרי פגישה עם ד"ר בן אמתי משניידר) הצד הרפואי קצת פחות מטריד אותי (נאמר לנו שלא מתערבים ושיש לחכות), ואני מתעניינת יותר באספקטים החברתיים - פסיכולוגיים. אמנם בתי עדיין קטנה אבל אני כבר חושבת על המפגשים הצפויים לנו- בתחילה לנו עם המטפלות/גננות וכו' ובגיל יותר מאוחר המפגש שלה עם הילדים, התגובות וכד'. אשמח מאוד לשמוע מהורים על המפגשים האלו, על דרכי ההתמודדות ועל תחושות של הילדים עצמם, ואיך הם עצמם תופסים את כל העניין. תודה!

yanivkha

New member
תשובה ל pitzz חשובה!!!!!!

ביום א בערב 21/09/03 ידונו בבעיות שאת מעלה בכנס "להיות שונה ולהתמודד" שיערך בסימנר הקיבוצים בשעה 18:30 רמת אביב ת"א דרך נמיר 147 אולם 70 את מוזמנת להגיע דמי כניסה 25 ש"ח לחבר עמותה חינם

מוכנים לעזור

שלום, אנו הורים לילדה בת עשר וחצי. נהיה היום בכנס (עם הילדה, דרך אגב). מעבר לכנס, שהנו פומבי, נשמל לשוחח ולשתף על החוויות שעברנו ואיך שאנחנו, לדעתנו, התגברנו בצורה טובה על רוב המכשולים החברתיים. אריאל (בתנו) בטח גם תשמח לספר ולעזור. בכל זמן: 052-564079, אייל 055-728917, מיכל מיכל ואייל ספיר

pitz2

New member
תודה!

לצערי, לא אוכל להיות בכנס. אני מקווה שלמפגשים הבאים נוכל להגיע. אשמח מאוד לשוחח עמכם. יש אפשרות להעביר את השיחה לפסים "אימייליים"? כתובת המייל שלנו: [email protected] אשמח אם תשלחו אלי את שלכם... מיכל ונעמה

למעלה