ברכות לפתיחת הפורום, ושאלה קטנה.

סלוניק

New member
ברכות לפתיחת הפורום, ושאלה קטנה.

אינני מעוניין להשמע פוגעני, אך בכל זאת צורם לי. למרות הנושא החשוב והמרגש, האם לא מדובר בפורום מיותר יחסית כאשר אנו מדברים על "נפגעי רמדיה" שנה וחודשיים לאחר התפוצצות הפרשה?

סלוניק

New member
בחלק השני אני מסכים איתך.

כיום תפוז נוהגים לפתוח פורומי "חירום", לנושאים מסויימים. כך נפתח פורום "רעידות אדמה" בתגובה לרעש קל שאירע בישראל, כמו גם פורומי "טרור בסיני" או "אסון במזרח". למרבה הצער לא נפתח פורום דומה עם התפוצצות הפרשה.

שרון123

New member
זה פשוט מאד

כדי שיפתח פורום בתפוז, מישהו צריך לחשוב על הצורך, ולהציע את עצמו לניהול, או למצוא מישהו אחר שירצה לנהל. אני עצמי מנהלת את פורום הורים לילדים עם מחלות, ורק בשבועות האחרונים, כשראיתי את כמות ההורים שנכנסו וסיפרו על ילדים שלהם שאכלו רמדיה צימחית והיום הם פגועים מאד, פתאום עלה בי הרעיון. מה שעודד אותי עוד, היה שיחות עם רופאים שבהחלט רואים קשר בין פגיעות בילדים בני 2-3, לבין אכילת רמדיה צימחית. דווקא היום יותר ויותר צריך את הפורום הזה. לפני שנה כשהפרשה התפוצצה, היה ניראה שמדובר בעשרות בודדות של תינוקות פגועים שניזונו רק או כמעט רק על רמדיה צימחית, בעוד שהיום מתחילים לחשוב שאולי גודל האוכלוסיה הפגועה, הוא גדול בהרבה, וטווח הגילאים גם הוא גדול יותר. גם ילדים שאכלו דברים נוספים מלבד רמדיה צימחית, אבל התזונה שלהם התבססה בעיקר על הפורמולה, יכול להיות שניפגעו.

סלוניק

New member
מקווה להצלחה בהמשך הדרך

למעלה