ברכות לרגל ההשקה :)

yaeleinat

New member
חיפוס עבודה

מה דעתכן לאפשר לנשים בתחום ההי-טק לפרסם באתר אם הן מחפשות עבודה ולהגדיר תפקידים שיתאימו לכישוריהן?

mayaki

New member
המממ...

אני לא יודעת אם הבנתי בדיוק את הכוונה שלך.. אבל אני רואה שתי אופציות לתרגום: 1. להפוך ל"לוח מחפשי עבודה"- שזה נראה לי לא כל כך לעניין 2. לתת לנשים שלא יודעות במה הן רוצות לעסוק להגיד מה הכישורים שלהן ומה מעניין אותן, ואז נוכל להגיד להן באיזה תחום (היי טק) כדאי להן להתמקד- מצד אחד זה נשמע הגיוני, אבל מצד שני, זה לא יומרני מצדנו לעשות את זה? איך נוכל להגיד למישהי במה לעסוק? בקיצור, אחרי מחשבה והתלבטות- נראה לי רעיון לא ישים.

דוקא אני חושבת שיש פה רעיונות טובים

השאלה היא שאלת היישום. לגבי לוח דרושים, אפשר לפתוח לוח כזה בלוחות הפורום. אני לא בעד להפוך את הפורום עצמו ללוח דרושים, אבל הפלטפורמה של
בהחלט נותנת תשובה טובה לעניין בלוחות הפורום. אפשר אפילו לפתוח שני לוחות - אחד להצעות עבודה והשני לעובדים שמחפשים. לגבי הכוונה מקצועית, אפשר לעשות זאת בלי הרבה יומרות. אם מישהי מציגה את עצמה ושואלת אילו תחומים עשויים להתאים, כל אחת יכולה לענות לה על פי התנסויותיה בשטח. זו לא צריכה להיות תשובה "מוסמכת" ואפילו לא תשובה "מלאה" וכוללת. פשוט כל אחת תעיד על התפקידים שהיא מכירה מקרוב האם הם מתאימים לכישורים. אני חושבת שהתיעצויות מסוג זה עשויות להיות מועילות ביותר לכל משתתפי ומשתתפות הפורום. למעשה, זה אחד מסוגי הדיונים שאני הייתי מצפה לראות בפורום הזה.

טושטוש5

New member
כן ולא

נתחיל מה
: נשים / נערות שמתלבטות ויוכלו לקבל פה תחושה מה התפקידים שמתאימים להן, מה אופי העבודה וכו' - בהחלט הייתי מצפה לראות פה. זה חלק מהעניין - לקבל חוות דעת אמיתית לגבי מה התפקיד אומר, ולא להסתמך על דיעות קדומות ומיתוסים. כמובן שזה לא מכון יעוץ, וכל עצה שתינתן היא עדיין בגדר דיעה אישית, אבל בהחלט הכוונה שיהיו כאן מגוון אנשים מהשטח, שמכירים את התחום ויכולים לעזור למי שרוצה למצוא את הכיוון שלה. לגבי שימוש בפורום או בכלים של תפוז כלוח חיפוש עבודה - על פניו אני חושבת שאין לזה מקום. מה היתרון שלנו בלהציע כאן עבודה? חיפוש עבודה / עובדים בתחום הזה הוא תהליך מורכב ומסודר, ולדעתי אף מעסיק רציני לא יבוא דווקא לפורום של נשים בהייטק בשביל לחפש עובדים. זה היה נכון גם אם היינו פורום הייטק, אבל על אחת כמה וכמה מכיוון שמדובר בפורום נשים בהייטק.

../images/Emo48.gif../images/Emo50.gif פורום מבורך

רעיון טוב אוכל לומר שאשמח מאד שהפורום יתפתח ויעלה נושאים ורעיונות. מתוך המקום של אישה בעולם של הי-טק והדרכים למימוש עצמי בליווי תיסכול יומיומי.

למעלה