ברכות לרונן על קבלת צו הגיוס

glitter8

New member
ברכות לרונן על קבלת צו הגיוס../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

הקשיבו הקשיבו, יש לנו בדיוק עוד שנה וחודש (22 לספטמבר 2008) עד שאנחנו שולחים את רונן לבקו"מ
בינתיים תהנה מכל רגע של אזרחות, אתה עוד תתגעגע לזה... וגם אנחנו נתגעגע אליך!

handlessman

New member
חחח אכלת גיוס מוקדם...

ובטח כל החברים שלך מתגייסים בנובמבר-דצמבר ככה ואתה מה זה מתבאס??? חח טוב סתם בלי לבאס, מזל טוב!!! תעשה טוב שם לצבא... אבל יאללה יש עוד זמן, זה לא שזה קורה מחר... למרות שיש לי הרגשה שזה יגיע (לפחות בשבילך) מהר ממה שזה נראה לך, ואז תגיד "אני זוכר כאילו זה היה אתמול שדיברנו על זה בפורום. רגע... בעצם זה היה אתמול!"

glitter8

New member
גיוס מוקדם=שחרור מוקדם...

וכשכל החברים שלו שהתגייסו מאוחר יטחנו בצבא רונן כבר יהיה אזרח משוחרר בדרך לטיול בהודו... חוצמיזה, עמריקי, אל תשכח מי הבא בתור.....

romens

New member
חח עמי למען האמת אני דווקא

מהאלו שמתגייסים מאוחר...=]

romens

New member
עמי=עמרי

אה ותודה לענבל על השרשור בשביל זה=] קיבלתי את המכתב מהצבא ביום חמישי שהייתי עוד באילת אז אתמול שחזרתי ראיתי אותו ואמרתי לענבל והיא רצתה שאני אכתוב , אבל הייתי שפוך (נרדמתי תוך שלוש דקות ואז אבא שלי העיר אותי מטלפון מחו"ל בעע), ענבל הציעה שהיא תכתוב, אז תודה =]

handlessman

New member
מה, אתה רוצה להגיד...

שיש כאלה שמתגייסים מיד אחרי שמסיימים את הבצפר? יענו עושים בגרות אחרונה, "אמא, את מקפיצה אותי לבסיס?"

romens

New member
בדיוק

זה ל בדיוק אחרי הבגרות האחורונה, יש גיוסים ביולי ואוגוסט הכל תלוי לאן אתה מתגייס

YulaShpil

New member
יפ! אני "זכיתי"...

עם סיום הבגרויות התקשרתי להוציא אישור יציאה מהארץ לטיול-חו"ל השלישי בחיי, שהיה מיועד לשבועיים אח"כ, וזו התשובה ששמעתי מהפקידה: "את לא יכולה לצאת לחו"ל, יש לך קורס שמתחיל בעוד שבועיים!" בקיצור רונן, מברוכ, ותהנה מכל שניה של חופש שזכית לה עם הגיוס המאוחר, כי אח"כ יהיה קשה...

glitter8

New member
יפה...חו"ל לפני הצבא...

אני זכיתי לראות את נתב"ג לראשונה בחיי רק בשנה א' הרבה אחרי השחרור.... אבל מאז, ברוך השם, לא מזניחה את המקום הקדוש הזה... מה שמזכיר לי שמאז אתיופיה (שנתיים פלוס) לא טסתי

תיקון קטן

כבר לא קוראים לזה בקום - קוראים לזה מיטב -בקום ומנהל גיוס התאחדו ליחידה אחת, לפני שנה וחצי). חוץ מזה שלצווי גיוס יש נטייה להדחות או להקדים עפ"י צרכי הצבא והשיבוץ (או בגלל חיילים במפקדה שעושים טעויות...אהמ אהמ...) אז שתדע אם במקרה יקדימו לך, שלא תתבאס.....

glitter8

New member
זה היה סמלי...

ואגב, אפשר להימנע מהטון המזלזל הזה,
(גם על מלפפונה "נגעתי בשחור") וגם על הגיוס של רונן, לא מוצא חן בעיני, וגם לפי מסרים שאני מקבלת, בעיני חברים אחרים בפורום, ממליצה להישאר בקו של העלאת קישורים, השוואת גירסאות ותרומה באוירה נחמדה לפורום, אף אחד לא אוהב שיורדים עליו.ואם להזכיר נשכחות, מישהו שפעם ירד עליך כבר לא מראה את פניו בפורום... שכל אחד יטוס לאן שבא לו...

handlessman

New member
לא ממש הבנתי כל מה שאמרת...

ואני יודע שזה היה סמלי, סתם אמרתי הערת ביניים (שיהיה לי מה להגיב חח).

glitter8

New member
לזה התכוונתי

להערות ביניים, שלפעמים לא הכי נעימות למי שמקבל אותן, וכפי שכבר רמזתי בעבר, לא תמיד צריך להגיב, בעיקר אם אין מה להגיד, לא עושים תחרות מי כותב יותר הודעות..אולי יש פורומים שככה נהוג שם, פה אני מעדיפה לשמור על אוירה נעימה, לא לשכוח שיש גם קוראים סמויים בפורום והמטרה היא לצרף חדשים ולא להבריח אותם... בל נשכח את ההבדל בין פורום לבין מסנג'ר או מסרים אישיים...

lile0

New member
לדעתי

הודעות מסוג זה משרות אוירה לא נעימה בפורום, ואילו ההודעות של עומרי מעלות חיוך

glitter8

New member
גם על שפתי ההודעות מעלות חיוך, אבל

אני מקבלת תגובות מאנשים שממש מבקשים ממני להעיר, וגם אני רואה אנשים שמפסיקים לכתוב בעקבות ההערות האלה, אז מחובתי לדאוג שאנשים יישארו בפורום. וירגישו טוב. ואני יודעת שחלק מהתפקיד שלי הוא לפעמים גם להיות "השוטר הרע" מה לעשות, מי שמגדיר את התפקיד שלי זה הנהלת הפורומים והתקנון הנלווה לה, ולא בהכרח מה שאני אישית חושבת.. ולגבי זה שלא יישארו ילדים בפורום...מה הבעיה, שרית , הילה, קרן,
שמעתם, ?? לילך רוצה ילדים חדשים לפורום!-קדימה,לעבודה
(ואגב, יש את ליאור ועמית...והילדים של שני, כך שאי אפשר להגיד שאין פה ילדים!) מה שאין פה זה תאומות ירושלמיות שנעלמו עם הרוח! איפה אתן?? תבואו למפגש??

lile0

New member
זה ברור לי

שחלק מתפקידך הוא לשמור על התקנון אבל מכאן ועד לכתוב לעומרי(!) ש"אם אין מה להגיד עדיף לא להגיב" ו"לא עושים תחרות מי כותב יותר הודעות" הדרך ארוכה... בשביל לקרוא כתבות על דויד אין צורך להיכנס לפורום, אפשר בקלות לחפש בגוגל לבד, אני נכנסת לכאן מדי יום (גם אם אני לא כותבת) לא רק בגלל דויד ברוזה, אלא בגלל האנשים שנמצאים כאן שכבר הספקתי להכיר באופן אישי, ובאמת מעניינות אותי הדעות שלהם (ולא רק על ההעדפות לגרסאות של שירים). ולגבי הילדים-אני משתדלת לזרז את קרן, את תזרזי את השאר

glitter8

New member
אני מהאו"מ,

רוצה שכולם ירגישו טוב, ולפעמים כשיש "הצפות" ותסכימי איתי ש-20 הודעות של משתמש אחד בדף זה קצת מוגזם.. אז אני מנסה לאזן ולעדן, עמריקי יודע שאני מעריצה סמויה שלו, וכולם יודעים את זה, את מכירה אותו, אבל יש אנשים שלא, ויש אנשים שכשצוחקים עליהם הם נעלבים. מה לעשות.

למעלה