ברכות ל"כאילו כאן" לבועז מעודה ולדנה

ZiV GiLbOa

New member
ברכות ל"כאילו כאן" לבועז מעודה ולדנה

השיר "כאילו כאן" מילים ולחן- דנה אינטרשניונל ושי כרם ביצוע- בועז מעודה ייצג אותנו באירוויזיון 2008. בועז, דנה וכל הפמליה יסעו לבלגראד שבסרביה וינסו להביא את האירוויזיון לבירתנו, ירושלים. השיר התמודד בעוד ארבעה שירים אחרים: -"מסע חיי" שכתב איתי פרל -"פרפרים" דואט שכתב דורון גל -"בלי אהבה" שכתב הנרי -"הנה האור" דואט שכתב עובדיה חממה. בשני ערבים מושקעים ביותר שבהם הופיעו מיטב אמני ישראל (יזהר כהן, צביקה פיק, שי גבסו, שירי מימון, הראל סקעת, אילנית, חן אהרוני, מורן אהרוני, מישל גוריאשווילי, ישראלה אסגו, מרגול, צדי צרפתי, גל אוחובסקי, קובי אושרת, נורית הירש, דץ, בני משפחת אמדורסקי, מרינה ועוד רבים) נבחר השיר לייצג אותנו. שיהיה בהצלחה ואלפי איחולים!! יום טוב לכם יקירי.

נהניתי אתמול לראות את גלי עטרי ומרים טוקן

שרות את הללויה
. עדיף להנמיך ציפיות באשר לזכיה/לא זכיה באירויזיון. בועז מעודה מוכשר מאוד, אבל צריך לקחת בחשבון את השאלה אם הוא "עובר מסך" או לא. אני מקוה בשבילו שהרפתקאת האירויזיון הזאת לא תהרוס לו את הקריירה. ההימור שלי היה השיר של הנרי. אני מסכימה עם מיכל אמדורסקי שאמרה שהשיר הזה נתפס בשמיעה ראשונה.

ברוך השב מר זיו היקר !!!!

חסרת לי מאוד עם הסיכומים והתקצירים שלך וכמעט ושקלתי להוריד לך את הצבע
לצערי , לא ראיתי את הקדם כי הייתי באסיפה בביה"ס של אוריה שלי. לא נורא ,העיקר שאולי בזה ננצח !!!!!

למעלה