ברכות מ"המלאך"

ברכות מ"המלאך"

היי חברלך... "המלאך" תפוס, אז עברתי ל"ארנב בלי שעון" (הניק שלי בצ'ט, למי שזוכר). long time no see רק שתדעו שאני עוקב אחריכם בקפידה (יום אחד אפילו אחזור להשתתף בצורה פעילה - מבטיח). נשיקות
======~~ (גם כאן אין סיגריה?)

noa128

New member
היי ארנב ../images/Emo28.gif

רגע, רגע - לפני שאתה בורח (אין לי זמן, אין לי זמן..) ספר קצת מה שלומך, ומה קורה. ומתי שתרצה - הדלת פתוחה - ודרינקים חופשי, נועה.

לא ליטה

New member
מלאךךךךך../images/Emo13.gif

איזה כיף שבאת
. מה עם איזה עדכון קטנטן? ובקשר לסיגריה - אולי פשוט הגיע הזמן להפסיק? <לא-ליטה בהתקף דאגה פולני למהדרין>

לאההההההה (בום!)

צ'י פאצ'? אני בסיידר. שבוע שעבר הייתה הפגישה האחרונה שלנו עם היועצת. מעכשיו אנחנו צריכים להסתדר לבד כמו ילדים גדולים (איזה פחד!!! רוצה לאימא!). להפסיק לעשן? השתגעת? שעל המצפון שלי יהיו המפוטרים מדובק? <אם כבר פולניות...>
=======~~~

1הופ

New member
בדיוק קניתי פאקט

כמה טוב לשמוע שמסתדר לכם (לא ממש אמרת את זה, אבל זה מה שמשתמע) שימשיך ככה.

noa128

New member
בדיוק הכנסתי "שם למעלה"

(והכוונה לא לעולם הבא) מסר שתוהה איך זה באתר גדול, צעיר ורענן כמו תפוז אין אייקון של סיגריה... בואו נראה מה תהיה התשובה I WANDER נועה (עם סיגריה ביד שמאל).

לא ליטה

New member
ומאיר אריאל היה אומר

מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה. (הכותרת הזכירה לי, אבל בעצם זה נכון גם לגבי הסיגריות. אני חושבת). מה זה כמו גדולים
אתם גדולים מאוד, אחרת לא הייתם מצליחים להגיע עד השלב הזה ואם אתה בכל זאת צריך שמישהו יחזיק לך את היד לפעמים - בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, שכחת? (ואפילו תואר "אמא'לה" יש לי בכיס יחד עם ששעשרה שנות נסיון. חושבים שזה שווה משהו בלשכת התעסוקה?)

noa128

New member
צודקת לאתנו - מה זה "כמו" גדולים?

זוכר מלאכי שסיפרתי לך שגם אנחנו עושים כמוכם? מתחילים מחדש? אז כאן נזנחה המטפלת אחרי חודש וחצי בערך - למגינת ליבי, וכבר החלטתי ש-זהו, ו-די - אם הוא לא מוכן ללכת עם העניין ברצינות אז חבל"ז וכאלה. טוב, ביניים זזו דברים, והתעוררו שוב אי אילו רגשות מתחת לאפר, והופקו מסקנות והוסקו לקחים ומה שאתה לא רוצה - ועודנו דרים בכפיפה אחת (כפיפה זו מילת המפתח..) - א ב ל על כך שאתם התמדתם בדרך הלא קלה הזו, על כך מגיע לכם "שאפו" כמו שאומרים הזקיינים - אתם נלחמים לטובת המשפחה, ומתוך אמונה שמרות ההיסטוריה - אפשר להתחיל מחדש, ומכירים בכך שזה לא דבר קל. (אני מדברת לעצמי? או שמשהו מכל זה גם מתאים למציאות שלך?) בכל מקרה עודני בדום מתוח, נועה.

פילאטוס

New member
מלאך,

הנה אני מדליקה נובלס לכבודך, ולוגמת איזה קפה וירטואלי (תכף אשים מים). עשיתם לי כמה מחשבות בעץ הזה על "ואף על פי כן נוע תנוע" המשפחתי, אבל ניתן להן להתבשל קצת...

למעלה