ברכות על הפורום החדש

contrapunkt1

New member
ברכות על הפורום החדש

טוב לראות שיש פורום שניתן לדון בו בזהות הערבית בישראל בצורה רצינית. לכל הימנים היהודיים שמזבלים את הפורום הזה אתם מבישים אך ורק את הציבור הלאומי-יהודי שאותו אתם מתימרים לייצג... אתם זורקים לכאן כל מיני חצאי ידיעות דמגוגיות עיתונאיות ומוסיפים איזו גבב שטויות שאני לא יודע מה המקור ההיסטורי או הספרותי שלהם... חאלס!!! אני לא בדיוק שמאלני ואני מאמין במדינה יהודית לאומית בארץ ישראל אבל אני מסתכל לערבים כמו לכל אדם בגובה העיניים , לא מעל (כמו הרבה ימניים) ולא מתחת (כמו לא מעט שמאלניים)... זה נראה לי אחלה מקום להבנת הזהות הערבית ישראלית ואת הסתירות שבתוכה ואולי גם ליישב אותן... אז יאללה חברים , תיצרו כאן דיונים מעניינים ולא אורגיית יצרים חסרת היגיון , אתם רק מביישים את הציבור היהודי שאתם חפצים בייקרו... בהצלחה

aviadbarel

New member
גיבוב שטויות ודברי שיטנה

אני מגדיר עצמי כימני ואינני מסתכל מעל לעיניו של אף אדם על פני כדור הארץ. כולנו אותו הדבר, ואינני מזלזל באף אחד. אני גם לא זורק חצאי ידיעות לאויר, אלא להיפך - אני שואל שאלות נוקבות ומעניינות שערביי ישראל מתקשים לענות עליהן. שאלותיי האחרונות היו: 1. האם תעדיפו להיות תחת שלטון פלסטיני במידה והדבר לא יהיה כרוך במעבר פיזי? פשוט טייבה תיחשב פלסטין ולא ישראל. ההבדל היחיד יהיה תעודות הזהות שתחזיקו? 2. היכן עלינו להעביר את הגבול באופן שיניח את דעתכם? 3. מה הסיבה שהם מסרבים לשרת את המדינה שירות לאומי? וכו' שאלותיי הן שאלות שאני באמת רוצה לקבל עליהן תשובה ואינן מכוונות לפגוע באף אחד. אני פשוט מנסה להבין מה נדרש מאיתנו כחברה כדי להגיע למצב של שלום בר-קיימא וחיים נורמטיביים. ואגב - שפתך בוטה וניסוחיך לא עניניים, בתור אחד שמתיימר לייצג תרבות יפה נצור לשונך מלשון הרע "מזבלים", "מבישים", "דמגוגיות", "גבב שטויות". שיהיה לך המשך יום נעים!

בולשיט. אתה צריך לעשות הפרדה בין

ערבים ישראלים שרואים עצמם כ-שותפים ומתפקדים ככאלו ואך יהיו מוכנים לשרת את המדינה בשירות אזרחי לטובת קהילתם (לפחות) ולהזדהות עם סמלי המדינה כמו כל אדם אחר - להם אני מסתכל בגובה העינים ואומר אחלה, אהלן וסהלן. זאת הפרדה לבין אלו כאן, כפויי הטובה, אותם "פלסטינים אזרחי ישראל" חדורי שנאה וכפיות טובה
חיים את חייהם בשאנטי תוך כדי בוז לכל מה שישראל מייצגת, לכל מה שקיבלו, להשכלה, לעבודה, למנטליות והמוסר היהודי שספגו מאיתנו, אלו האחרונים בזים למדינה שלי וחולבים משאביה, אלו הם "אזרחי על", נטולי חובות ועזי מצח שקוראים וזועקים "קיפוח" "אפליה" בעוד אנו עצמנו - המקופחים שסותמים את הפה ומחזיקים את המדינה. אזי בצדק צריכה להיות אפליה לאלו האחרונים, שכן גם למדינה יש צרכים. והדבר הבסיסי שנדרש מכל אזרח כאן או בעולם - זה לכבד ולהכיר במקום בו הוא חי, לומד, ומתפרנס ומרגיש בטוח ומוגן!

מוחמד5

New member
../images/Emo45.gif

בטח שיש קבוצה (סביר להניח שהיא מוגבלת מבחינות רבות 9)בכדי שימצאו קשר וזיקה בינם לבין סמלי המדינה. כבוד גדול הולך לקהילות היכולות לכבד את המיעוט ,לכבד את התרבות\השפה\המנהגים.. ולדאוג לטפוחם ולהעניק להם את שיווין ולא להתיחס אליהם בגזענות ואפילה רק בגלל מוצאם ודתם .

למעלה