ברכות על הפורום..והסיפור שלי הוא..

mery123

New member
ברכות על הפורום..והסיפור שלי הוא..

אני בת 30 ובעלי בן 29 אחרי 3 חודשים התחתנו ואנחנו נשואים כמעט שנתיים ויש לנו ילדה מקסימה בת 5 חודשים. במשפחה של בעלי זוהי הנכדה הראשונה וחמותי שתזכה לחיים מאוד קצרים..(מצטערת על הנוסח הבוטה..) וחמי המקסים גרושים ויש לו חברה נפלאה... אז חמותי לא ראתה את הנכדה שלה כבר 3 חודשים ולא מתעניינת בשלומה אך למרות הכל בעלי דובק בעמדה כי עלינו לקחת את הילדה ולהראות אותה לאמא שלו..וכשאנחנו מגיעים היא בקושי מתייחסת לנכדה שלה והיא והבת הטיפשה שלה מדברות באהבה כל הזמן על החתול שיש להם...וזה מוציא אותי מדעתי... מזל לפחות שחמי מתייחס ופשוט מאוהב בילדה וכמו כן חברתו כל הזמן בקשר איתנו וגם היא מעניקה לנו ולילדה יחס מדהים... אני לא שונאת ולא שנאתי בחיי אף אדם אך יש אדם אחד שאני פשוט שונאת ברמה שאי אפשר לתאר וזו......חמותי.

anat30g

New member
למה את צריכה ללכת לשם?

אם לבעלך נורא חשוב שאמא שלו תראה את הילדה - שיקח את הילדה לאמא שלו ואת תשארי בבית, לכי לחברות, לכי לישון... אם היא לא נחמדה אליך את יכולה שלא להיות נחמדה אליה. וחוץ מזה בשביל מה לשנוא אותה - נשמע כמו שהיא לא שווה את האנרגיות שלך - תנסי להיות אדישה אליה, את האנרגיות שלך תבזבזי על משהו חיובי יותר.

למעלה