בוא אגלה לך משהו עודד...../images/Emo24.gif
עד השיחות האינטנסיביות איתי שהחלו לפני חודשיים לערך, לגבי המחלה שלה, ומה שהקל עליה אגב, היה הידיעה שלה שיש לי גישה לאינטרנט ומן הסתם-אפילפסיה וקהילה שלמה של אנשים בהם גם אני תומכת (על המנהלים האחרים היא שמעה אך איננה מכירה אותם כמו את האחיינית שלה). היא אמרה לי חד משמעית שהיא טמנה את ראשה בחול כמו בת יענה, שהיא פוחדת , המילים האלה נאמרו בשיחה שבה הועברה תשובה לאבא של כדור, זה לגיטימי לפחוד, זו מחלה מאוד קשה ותופעות הלוואי שלה הן בהחלט לא נעימות. אבל אתה מעלה כאן נושא מאוד רגיש, אני לא יודעת מה להציע מעבר למה שהצעתי, אינני אוהבת לחטט,אם אתה לא תורם מידע מרצונך לגבי מצבו של אביך,כנראה שאתה מעדיף שהדברים ישארו מאחורי הקלעים וזה מקובל עלי, רצונך כבודך
אולי כדאי לך להציע לו להתנדב באיזשהו תחום עניין שמעניין אותו, נראה לי שחשוב מאוד שהוא לא יישב בבית הרבה, שתהיה לו תעסוקה, ככל שהיום שלו יהיה מלא הוא לא ימצא מקום לדיכאון וגם ירגיש שצריכים אותו, גם אתם הילדים וגם הנכדים יכולים להעזר בו, אם בשיעורי הבית, אינני יודעת את גילאי הילדים, אם בללכת לסרט, אפשר בהמון דברים. לגבי המאמרים, המאמר של תמורות עשה לי רע, אני לא אוציא אותו בהדפסה לדודתי, אני כן אוציא את המאמר שבכניסה לעמוד, גם זה שאתה ממליץ עליו נראה בהחלט יוצא מן הכלל. לא הצלחתי להכנס לאתר של המוסד לב. לאומי בנוגע לפרקינסון וצר לי על שהתבלבלתי בקשר לאלצהימר-השעה היתה מאוחרת. יום טוב ואשמח להמשיך את הדיון, אני מניחה שישנם לא מעט קוראים שההתכתבות שלנו עוזרת להם, אך מתקשים להשתתף אקטיבית. אפרופו עמותה- לעמותות צריכות להיות שלוחות, הרעיון שלך להזמין את יו"ר העמותה הוא מעולה, מעניין אם ישנן שלוחות ברחבי הארץ. שאלה אחרונה שיש לי, בפורום אפילפסיה, חיים שותפי המסור, הכין מילון מונחים לגבי התרופות ותופעות הלוואי שלהן, וכן שמות של רופאים שתחום ההתמקצעות שלהם הוא אפילפסיה כלומר אפילפטולוגים, האם יש בתחום הפרקינסון רופאים שתחום התמחותם פרקינסון? הבינותי שיש להגיע באופן פרטי, שהתשלום הוא מאוד גבוה,אולי יש למי מכם מידע בנושא? בכל מקרה במידה ואת הקוסמת היקרה תרצי עזרה בפתיחת מילון כזה או אחר, או כל מידע , את כמובן יותר ממוזמנת לפנות אלי תמיד, אני אשמח לעזור. להתראות.