ברכות על הפורום
+ שאלות

HUhybrid

New member
ברכות על הפורום ../images/Emo140.gif + שאלות

1. מה ההבדל בין פורום זה לבין פורום "רייקי" הרגיל? 2. אני עוסק בתחום הפיזיקה בנושא החשמל והמגנטיות, ועקב כך התעניינתי מחדש לגבי מה שכמונה "רייקי" או "הילינג". רציתי לדעת כיצד אוכל לקבל מידע נוסף של הכוונה והדרכה לגבי זה ברשת, איך משתמשים באנרגיה הזאת של הגוף, איך לומדים לתמרן בה ולהפעיל אותה כשדה על גופים אחרים. אינני מעוניין, לפחות שלא בשנה הקרובה, ללמוד זאת דרך קורס חיצוני או מורה מסויים, אלא בעצמי, שכן ככה זה נראה לי יותר אפקטיבי ובריא בשבילי. תודה מראש לכל מי שייתן לי פיסת הכוונה. תודה ושנה טובה לכולנו

magda

New member
היי גיל ברכות על ביקור../images/Emo3.gif

הפורום הזה אכן זה פורום של צעירים מגיל 0 עד 20 מקום שאפשר ללמוד לשנות ולהסתכל החיים בדרך אחרת... שאחד מהם היא התפתחות רוחנית או אם תרצה לקרוא לזה מודעות האחרת. אז חשבנו שזה רעיון טוב לפתוח מקום כזה ..במה לחברה הצעירים. בקשר לשאלה השניה שלך צדקת אתה צריך מורה (מאסטר) כדי לעבוד עם האנרגיות האלו . אנרגיות רייקי עובדים רק עם עברנו כיוונון או פתיחת ערוץ. ואת זה אפשר ללמוד רק עם מאסטר....המאסטר מלמד גם איך לעבוד עם האנרגיות האלו. אז קח את הזמן שלך... וכשזה יגיעה הזמן הנכון תמצא לך מאסטר שתתחבר אליו...אומרים כשהתלמיד מוכן המורה מגיעה. הסברים על רייקי תוכל למצוא באתר של מעיין האור http://www.rudy.org.il/index.cfm ועוד פעם אם יש לך שאלות תשאל התשובה תמיד תגיעה. המון הצלחה

HUhybrid

New member
אם כך, אני במצב ביש

ראשית כל, תודה על תשובותיך
אני ראיתי לתומי אחרת את היוזמה החדשה (והמבורכת) בהקמת פורום שכזה גם לקהל יעד עיקרי צעיר יותר, שקשור בסלידה שלי מכל גינוני המאסטריות הללו, שכוללים גם שרלטנות רבה, לצערנו, לא אחת. אני מעדיף ללמוד בעצמי ובעזרת ההדרכה אצלי, מאשר עם איזה "מאסטר"...
ולא, אני לא מזלזל, אבל אני כן סולד מכך, ויש לי ביקורת נוקבת על כל העסק הזה. לדידי, האנרגיה הזו שייכת לכולם, ולכן הידע לגביה צריך להיות פתוח לכל דורש! (כמובן כל עוד אינו נכון להשתמש בה כדי להזיק)

magda

New member
תיראה גיל שרלטנים יש בכל פינה אבל..

לא בהכרח הם חייבים להגיע עד אליך אם תידע להבחן בהם. אני מבינה שלך מפריע לשלם עבור הידע שאתה רוחש, למה גיל האם לאנשים רוחניים ..שיש להם ידע להעביר לא מגיע גם תשלום....יש בתוכינו את כל הידע פשוט אנחנו זקוקים למורים האלו להזכיר לנו אותה ולפעמים צריך לשלם על זה. בהחלט תוכל ללמוד לבד המון נושאים ...אבל יהיו כאלו שתצטרך הדרכה ותצטרך מורה או מאסטר לזה, מפני שאחרת לא תוכל להגיע לידע. ההחלטה היא שלך תמיד. מקווה שעזרתי לך במשהו. המון אהבה

HUhybrid

New member
לצערי היום שרלטנות זו תופעה נרחבת

בכל התחום הזה. אין דין ואין דיין (כלומר, אין פיקוח כלל על כל הנעשה). לגבי ההירארכיות וכל זה- זו רק מסורת מסויימת, למה צריך להקפיד על זה כל אחד? אישית, לי זה נראה מיותר.

אולי.....עוד הערה לעניין זה ברשותך

ראשית, תודה על כך שהגעת, ושנית תודה על כך שהינך צעיר (בכל המובנים כולל הפתיחות והרצון לחמוק משרלטנים) אבל..... היות וברייקי עסקינן, אין דרך ל"קבל" את הרייקי או יותר נכון להחנך לרייקי מאשר באמצעות מאסטר מוסמך לרייקי בהליך אנרגטי הנקרא "תיאום" או "חניכה" ! רייקי, בניגוד לשיטות אנרגטיות אחרות, מתקבלח אך ורק באופן הזה, ולא בשום דרך עצמית אחרת, לא האינטרנט ולא ספרות. אתה יכול לקבל אמנם את החלק התיאורטי של הרייקי באופן כזה, ואפילו דברים נוספים כהיסטורייה או דרך טיפול אבל.....האנרגייה לא תהייה בך עד שלא תחנך ע"י מאסטר ! חשוב לילהבהיר את הנקודה הזו, לך ולמתעניינים נוספים. במידה ויש לך שאלות נוספות בנושא זה ואחרים, אתה מוזמן לשאול. שלך,

HUhybrid

New member
מתי יבינו...

אני לא מזלזל, אבל אני לא הופך את כל זה ל"דברי אלוהים חיים". צר לי לראות שעד היום אנשים לא מבינים שזה ידע כלל-אוניברסלי, ושלא צריך שיטת העברה מסויימת, כמו הירארכיה מעמדית, כדי להתלמד בזה. אולי ספציפית במה שמכונה "רייקי" כאמנות מסורתית שכזאת, אבל הרי שניתן לכנות זאת בעוד דרכים רבות, וזו רק אחת מצורות ההתגלמויות האינסופיות של האנרגיה הזאת. בהקשר הזה אני רוצה לציין שרבים מהאנשים העוסקים בתחום מיד נוקטים גישה ניהליסטית תמוהה (שאותי מקוממת) על כל הקשר או היבט מדעי שמציינים, כאילו זה אמור להרוס להם את האמונה או את האנרגיה. כמו הרייקי הספציפי הזה, כך גם היבטים מדעיים שונים מהווים רק צורת התגלמות הסברית מסויימת לאנרגיה הזאת. אי-אפשר לשלול דבר, כי הכל קשור בהכל.

רונאסטל

New member
אז למה אתה ממשיך להתעקש על רייקי?

יש שיטות אנרגטיות אחרות. אני אישית הלכתי לחניכה כזו, בעיקר כי חברה סחבה אותי בכוח. החניכה היתה חוויה מדהימה (ועל סרט אתה לא משלם? ועל קורס באנגלית או מורה פרטי? או רשיון נהיגה...) ואחרי כן עשיתי עם הרייקי מה שאני רואה לנכון- עובדה שלפני כן לא הצלחתי להפעיל את האנרגיות האלו שבתוכי ולאחר מכן- אפילו מרחוק ושיטות צבעים וכו' (שממש המצאתי בעצמי- בלי לעבור שלבי חניכה נוספים), אני כנראה הייתי צריכה את ה- push הזה.

למעלה