ברכות על הפורום

adidushim

New member
ברכות על הפורום ../images/Emo140.gif

מאחל לכולנו ההנאה מהשימוש בו! ולשאלתי- אשמח אם תסבירו מה הבעיה במהלך ההכנה של הקונפי שום שניסיתי. הקונפי הוכן משני ראשי שום מפורקים לשיניים (אך לא מופרדים מקליפתם),ובושל במשך שעה וחצי על אש נמוכה מאוד כששכבת שמן זית מכסה אותו. השתמשתי בזן עם הקליפה הסגולה. לאחר הבישול השיניים היו נימוחות כמו שצריך,אך היו מרירות מאוד. האם מקור הבעיה הוא בבישול ממושך מידי? האם זן השום שהשתמשתי בו לא מתאים לכך?
 

B r u l e

New member
מרירות שום

נובעת בד"כ מבישול ממושך מדי. טעם השמן השרוף והשום המבושל יוצרים אפקט מריר. בפעם הבאה נסה לבשל פחות זמן.
 
למעלה