ברכות על הפורום !!
וגם שאלה

jony41

New member
ברכות על הפורום !! ../images/Emo6.gif וגם שאלה

אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום, אבל אני אשאל בכל זאת.. ברצוני לשאול האם מישהו/י מכיר/ה את "הפטריה הטיבטית"? אם כן, אשמח לקבל מעט מידע על סגולותיה ולמי היא מיודעת.. תודה !!

ג'וני שלום ותודה על הברכות.

איני יודע על הפטריה הטיבטית פרט לכך שהיא מטיבט וגם בזה איני בטוח, לך תדע. בכל מקרה יהיה לי קל יותר להתייחס אם תספר לי מהי הבעיה שבשבילה אתה זקוק לה. אולי אוכל להיות יותר מסייע. כמו כן אתה יכול לנסות לחפש במדור נטורופתיה או רפואה משלימה השכן. בהצלחה.

אני מכירה "פטריה יוגית"

כזאת שעושים איתה יוגורט ויש לה גם סגולות ריפוי....האם לזה כוונתך? וחוץ מזה כל קשר בין זה לבין הומאופתיה... יום טוב עירית

jony41

New member
תודה לשניכם! זוהי אכן הפיטריה

שעושים איתה יוגורט, הגיעה אלינו דרך קרוב משפחה ואנחנו מתעניינים בנושא..

../images/Emo187.gifפטריה יוגית

אני מצרפת קישור שממנו למדתי על הפטריה היוגית. השתמשתי בה בשמחה כי זה כיף להכין יוגורט טרי כל יום. לי זה גם עשה טוב בכמה תחומים. בינתיים החתול שתה לי את רוב הפטריה ואני עומלת קשה כדי לגדל אותה מחדש.... בתאבון עירית

קפיר kafir

אם כבר אנחנו בעינייני פטריות אז הנה עוד סוג של פטריה מהרי הקווקז,פעם גידלתי את החייזר הזה בתוך כלי מלא חלב והאמת שכשטעמתי בקצה הלשון היה לו טעם לא רע, אבל המראה היה מגעיל, חייב להודות. אז נפרדנו. בכל מקרה קישור עליו. הייתי מצרף אייקון אבל זה איטי משום מה.

למעלה