ברכות על הפורום!

YHS

New member
אבל זה הקפטיין

שהבטיח שיתן תשובה על כל דבר.....

B752Captain

New member
ברכות על הפורום!

שלום ! שמי דן, ואני רוצה לברך על השקת הפורום החדש ובו אני מקווה למצוא את ביתי. בגיל 16 , לפני 3.5 שנה התעוררתי והבנתי שאני אוהב מטוסים ועם הזמן התאהבתי בזה. חרשתי על אתר Airliners המוכר לכם וודאי. כעת אני סטודנט בטכניון הלומד הנדסת מכונות(שזה מאד מאד דומה לאווירונאוטיקה) בתקווה להמשיך בתחום מכונות-תעופה. חלומי הרטוב הוא לקבל רישיון טייס ואף לנסות להתקדם בו. אם בגיל 50 אמצא את עצמי מטיס מטוס סילון קטן, או לפחות איזה מטוס דו-מנועי אני אדע שעשיתי את שלי. נ.ב אם יש לכם שאלות לגבי מטוסים (אזרחיים) תשאלו אותי ואני בטוח שאוכל לענות לכם על השאלה.
שלכם,דן.

YHS

New member
יש לי שאלה על מטוס אזרחי

לאיזה מטוס אזרחי יש כנפיים משוכות קדימה?

B752Captain

New member
?

זאת שאלה מכשילה? מה שאני יכול להגיד לך זה שבאופן כללי אצל מטוסי טורבו-מניפה הכנפיים משוכות לאחור ואצל מטוסי טורבו-פרופ זה די 90 מעלות.

YHS

New member
?

למה שאלה מכשילה? ביקשתי שם של מטוס. עם כנפיים משוכות קדימה. לא אחורה.

B752Captain

New member
אתה בטוח שיש מטוס כזה?

לא עולה לי בראש שום מטוס אזרחי שהכנפיים שלו משוכות קדימה

B752Captain

New member
כניראה הבנתם אותי לא נכון

אני לא מחפש מקום להשתחצן ולא טוען שאני יודע כל דבר אבל צברתי ידע רב ב-4 השנים האחרונות ומקווה ללמוד מאחרים ושמח לתרום את הידע שלי לאחרים בתחום האדיר הזה

YHS

New member
ברוך הבא לפורום

אין ספק שיש לך ידע. אבל כתבת "אני בטוח". אז בדקתי. אני מניח שיש בפורום כאלה שימחו ללמוד ממך, כמו גם להעביר לך ידע. שוב, ברוך הבא.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifנהדר. הדבר היחיד שאני זכרתי

זה שחברת הנזה עושה ניסויים על כנפיים משוכות קדימה

noyfb

New member
הכלל שהעלית אינו נכון ואין קשרבין

ההנע לכנפיים שהזכרת. נוסו מספר מטוסים בעלי כנפיים משוכות קדימה . המפורסם הוא ה X 29 . יש יתרון אווירודינאמי משמעותי לכנפים כאלה מבחינת העילוי המופק ליחידת שטח. יש חסרונות רבים בייצוב המטוס ובדרישות חוזק מבנה הכנף.

Aviation Addict

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ובהצלחה בחלום שלך! אם כי קו הייצור של ה757 נסגר לפני שבועיים

B752Captain

New member
אני יודע באסה-

אבל מקווה שיהיה תחליף לאף היפה של הבואינג 757 ...

Aviation Addict

New member
משום מה נראה לי שה7E7

בסופו של דבר ייראה דומה מאוד ל757. ואני מעדיף את ה747 בכלל, שאני לא יודע כמה זמן הפס ייצור שלה יחזיק מעמד בגלל חוסר הזמנות

B752Captain

New member
הלוואי!

אבל משום מה אני מוצא דימיון רב בין ה Tu-154M לבין B752 (אולי כי אני משוחד...)

למעלה