ברכות על חידוש הפורום ועדכון לחברים הוותיקים

ברכות על חידוש הפורום ועדכון לחברים הוותיקים

אצלנו המצב שלו מחמיר :( הדמנציה הארורה לא נעצרת כידוע לכולם ומתעתעת בהבזקים של מי שהיה פעם עם התפרצויות של אגו והטחת האשמות בעיקר בי שדואגת לכל. כיום הוא יושב כל הזמן על כיסא גלגלים ונעזר במטפל בכל פעולה. בורכתי באותו מטפל נפלא קרוב ל 12 שנים.
גרשון הצטערתי לשמוע על מצבה של אורית.
שמחתי לראות כאן את תמי,יענקלה ניצה וגרשון
נולדו לי שני נכדים בתקופה שלא הייתי כאן מהבת בארצות הברית. אני נוסעת לטיולים בעולם מה שנותן אוויר לנשימה.
זוכרת את הטיול שעשינו בנוה צדק שהיה מקסים. אשמח אם נפגש במציאות.
יום נפלא לכולכם :)

אירילה

New member
היי, טוב לראותך שוב

ואגב... גם אני הצטרפתי לאגודת הסבים ויש לי כיום 2 נכדים, נכד בן 3 ונכדה בת חודשיים.
מקווה שאחרים ייתפתו ויחזרו לפורום.
יום טוב לכולם.

מזל טוב גרשון

אצלי הנכדה הגדולה באוגוסט תהיה בת 4 . הנכד בן חודש וכמה ימים. חזרתי מניו יורק לפני שבועיים. עזרתי לבת ונהנתי מהנכדים. למרות שהמצב שאני כל כך לבד נמשך זמן רב , מאוד קשה ומצערת (מילים לא יכולות לבטא את הצער) שהוא לא יכול להצטרף ולהנות מהם. החוסר הזה מלווה אותי בכל רגע ורגע. במיוחד ברגעים משמחים. אנחנו מסתובבים בעולם וחלק ממני חסר כל הזמן. זו התחושה. נוכח נפקד בעולם. אגב מה שלום ענת?

ענת

הייתי אתה בקשר שוטף בפייס. היא היתה מתארת בסגנון הייחודי שלה מה קורה לה ולכרמלה. אבל יום אחד חזרתי על שגיאה ישנה שלי ואמרתי לה שבמצב הבריאותי בו היא תארה את עצמה, היא חייבת להעזר במטפלת 24 שעות. היא נעלבה מאד ומאז נותק הקשר. אבל לפני כשבועיים, כאשר ניצה הודיעה לי על חידוש הפורום, הודעתי לה בפייס. היא ענתה שגם היא ראתה את ההודעה ושהיא תשתתף בפורום אבל כפי שאתה רואה איננו רואים אותה כאן. אינני צריך להגיד לך שהיא בפוטנציה התורמת הגדולה ביותר לפורום, והפורום היה יכול לעזור לה.

למעלה