ברכות על פתיחת הפורום!

• פותח הנושא drez
  • פורסם בתאריך

drez

New member
ברכות על פתיחת הפורום!

שלום לכולם! רציתי לברך אתכם על פתיחת הפורום בנושא הכל כך חשוב הזה! שמי ברק דרזנר, אני עתודאי בן 20, לומד באוניברסיטת תל אביב במגמת הנדסת תעשיה וניהול. סבי מצד אבי, יעקב דרזנר ז"ל נולד בעיירת גרוייץ בפולין, ובמהלך השואה הוא חי תחת מרות הגרמנים, עד אשר גורש מגרמניה ועלה לארץ. סבתי מצד אבי, רבקה דרזנר (מבית פלדמן) נולדה בעיירת וורקה בפולין. סבתי מצד אימי, הדסה פלבר (לבית קולינדר) נולדה בעיירת פרושניץ בפולין. סבי מצד אימי, שמואל פלבר נולד בלאנצוט (וואנצוט) בפולין, במהלך המלחמה הוא גורש לרוסיה וצרפת, לאחר מכן חזר לפולין ולאחר המלחמה הוא חזר ללאנצוט ולאחר מכן עלה לארץ. הוא פעיל גם היום ב"עמותת יוצאי לאנצוט". אני אשמח אם קיימים קם גולשים שאולי זיהו את השמות או יודעים כי גם קרובים שלהם הגיעו מאותם מקומות בכדי שנוכל לשתף אחד את השני במידע. אני אישית הייתי בפולין כבר 3 פעמים. פעם אחת עם המשלחת מבית הספר, פעם שניה עם המשלחת של אחותי (היא תלמידת יב') ופעם שלישית לפני כחודש וחצי אחותי ואני ארגנו להורינו ולדודים מסע לפולין, את מסע זה הדרכתי. יש לי חומר רב על כל האתרים בפולין ואשמח לשתף אתכם בו, בנוסף אני ממליץ מאוד על המסע לפולין ואשמח לכתוב מאמר בנושא. בהצלחה בפעילות הקומונה, ברק.

ברק ברוך בואך לפורום

הפורום בתחילת הדרך, נעשה הכל שכל אחד יכניס את ההיסטוריה של משפחתו. בפורום זה יהיה איסוף חומר מניצולים ודורות ההמשך, כך שפורום זה יהיה אנציקלופדיה אנו נבנה אותו, ע"י סיפורים תמונות, עדויות. בברכה

למעלה